Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Gestul uriaș făcut de Hagi pentru Didi Prodan: Răzvan, fiul regretatului internațional, luat la Academia ”Regelui”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

EXCLUSIV | Gestul uriaș făcut de Hagi pentru Didi Prodan: Răzvan, fiul regretatului internațional, luat la Academia ”Regelui”

EXCLUSIV | Gestul uriaș făcut de Hagi pentru Didi Prodan: Răzvan, fiul regretatului internațional, luat la Academia ”Regelui”. Și Nicolas Popescu e la Viitorul

Sezonul trecut trecut, Răzvan Prodan, 19 ani, care fusese transferat la CSA Steaua, nu a primit avizul medical de la Institutul de Medicină Sportivă și nu a putut evolua vreme de cinci luni.

Panica s-a instalat după ce tatăl lui Răzvan a decedat, la vârsta de 44 de ani, pe 16 noiembrie 2016, în urma unui infarct, iar în clipele agonizante, tatăl și-a mușcat fiul de mână. S-a speculat că problemele cardiace ar fi ereditare (Ciprian Prodan, fratele lui Didi și unchiul lui Răzvan, a jucat, totuși, mulți ani fotbal la nivelul primelor două divizii). 

Răzvan Prodan a efectuat controale medicale și la Atletico București, clubul pentru care a evoluat înainte să meargă la CSA Steaua. Nu s-au desoperit probleme cardiace, astfel că, atunci, jucătorul n-a fost oprit de la efort.

Surse medicale explicau atunci în august, anul trecut: ”S-ar putea să nu fi fost vorba decât de oboseala acumulată la pregătire, dar după cazul Ekeng și, mai ales, având în vedere condițiile în care a decedat tatăl său, au decis, preventiv, să nu riște nimic. Probabil, se gândesc să nu aibă ceva ereditar și vor să fie siguri dacă Răzvan își poate continua cariera”.

Acum, fotbalistul a primit un ajutor nesperat de la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. Va fi legitimat la Viitorul, urmând a juca la echipa a doua a clubului cu sediul în Ovidiu. Se speră ca Răzvan să primească avizul INMS, după ce, în iunie 2017, a fost găsit cu tensiunea mărită.

Daniel Prodan, unul dintre cei mai mari fotbaliști din Generația de Aur, a încetat din viață în noiembrie 2016. Fiul lui Daniel Prodan, Răzvan, îi calcă pe urme în ceea ce privește cariera sportivă, fiind și el fotbalist.

Monica Şamu trăieşte de-o viaţă în favela Sibiului şi speră ca măcar nepoata ei să aibă parte de “condiţii mai bune”. Promisiunea uitată a preşedintelui
Recomandări
Monica Şamu trăieşte de-o viaţă în favela Sibiului şi speră ca măcar nepoata ei să aibă parte de “condiţii mai bune”. Promisiunea uitată a preşedintelui
 

”Tata îmi spunea să vin acasă cu crampoanele tocite și cu tibiile pline de sânge. Să muncesc mult și să nu iert pe nimeni pe terenul de fotbal…Cel mai mult mi-au plăcut ambiția lui și dăruirea pe care a avut-o. și cred că am moștenit și eu de la el. Acesta a fost cel mai important atuu al lui. Visul lui a fost să devin mai bun ca el. Și sunt convins că și acum, de acolo de unde e, e același lucru”, declara Răzvan Prodan.

Tot la Viitorul e legitimat și Nicolas Popescu, 15 ani, fiul lui Gică Popescu, cumnatul lui Gică Hagi. Nicolas Popescu a semnat cu Viitorul. A mai fost la formația lui Gică Hagi

Citiți și Răzvan Prodan revine la antrenamentele Stelei. Fiul regretatului Didi a fost oprit de la efort în ultimele 5 luni / GALERIE FOTO

Close
Închide
  Close