Mergi direct la conținut »
Real Madrid l-a prezentat pe Vinicius. Fotbalistul brazilian are 18 ani
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Real Madrid l-a prezentat pe Vinicius. Fotbalistul brazilian are 18 ani

Real Madrid l-a prezentat pe Vinicius. Deținătoarea Ligii Campionilor a oficializat vineri transferul tânărului fotbalist brazilian Vinicius Junior, în vârstă de 18 ani, care a promis că va face "multe eforturi" ca să se integreze la echipa din capitala Spaniei, relatează AFP.

”A juca la Real Madrid este cea mai mare şansă pe care o poate avea un fotbalist. Voi face multe eforturi ca să arăt că merit această şansă”, a spus atacantul la prezentarea de pe stadionul Santiago Bernabeu.

Recrutat de Real când avea 16 ani, pentru o sumă estimată la 45 de milioane de euro, când avea doar două meciuri la profesionişti, Vinicius a fost lăsat să joace, sub formă de împrumut, la echipa la care s-a format, Flamengo, pentru a se căli.

În faţa suporterilor şi a compatriotului său Ronaldo, vedeta lui Real din deceniul trecut, tânărul atacant şi-a etalat calităţile tehnice.

„Suntem convinşi că Vinicius Junior este unul dintre acei jucători care vor marca viitorul într-un fel foarte special”, a declarat preşedintele lui Real, Florentino Perez. El a lăudat „un jucător care tocmai a împlinit 18 ani acum câteva zile, dar este deja considerat una din marile speranţe ale fotbalului brazilian şi mondial”.

La rândul său, Ronaldo l-a numit pe Vinicius „cea mai mare speranţă a fotbalului brazilian”, informează EFE.

Fanii lui Real Madrid îl consideră pe Mbappé înlocuitorul perfect pentru Cristiano Ronaldo.


Citește și: S-au inversat rolurile între surori. Nicoleta Luciu ia lecții de la Iuliana despre modă și machiaj

Close
Închide
  Close