Mergi direct la conținut »
Fanii lui Real Madrid îl consideră pe Mbappé înlocuitorul perfect pentru Cristiano Ronaldo
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fanii lui Real Madrid îl consideră pe Mbappé înlocuitorul perfect pentru Cristiano Ronaldo

Fanii lui Real Madrid îl consideră pe Mbappé înlocuitorul perfect pentru Cristiano Ronaldo

Kylian Mbappé (19 ani), atacantul Franței și al lui PSG, este considerat de fanii lui Real Madrid înlocuitorul perfect pentru Cristiano Ronaldo, vândut recent de spanioli la Juventus, contra sumei de 105 milioane de euro.

Peste 200.000 de voturi a strâns un sondaj al cotidianului Marca, care a vrut să afle opinia suporterilor lui Real Madrid în privința înlocuitorului perfect al lui Cristiano Ronaldo. 54% l-au votat pe Kylian Mbappé, 15% – pe belgianul Eden Hazard (27 de ani, Chelsea), 14% – pe Neymar (26 de ani, PSG) și 10% – pe Harry Kane (24 de ani, Tottenham).

Problema este că Mbappé, cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 120 milioane de euro, are un contract valabil până în 2022 cu gruparea din capitala Franței. Tot până în 2022 este legat de PSG și Neymar, favoritul lui Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, pentru înlocuirea lui Cristiano Ronaldo.

Poate te interesează și Serena Williams: “Nu este chiar un lucru normal să fiu în finală la Wimbledon”

Close
Închide
  Close