Mergi direct la conținut »
Silviu Lung junior, ofertă din Olanda: "Nu depinde de mine"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Silviu Lung junior, ofertă din Olanda: „Nu depinde de mine”

Campioana României, Astra Giurgiu, se pregăteşte pentru debutul în turul III preliminar al Ligii Campionilor.

De Ciprian Iana,

Dacă despre achiziţii nu se prea vorbeşte, în schimb formaţia pregătită de Marius Şumudică nu duce lipsă de oferte pentru jucătorii săi. Ultima a venit pe adresa portarului Silviu Lung junior de la clubul olandez Den Haag, dar conducerea clubului giurgiuvean a declinat oferta. Den haag a terminat sezonul în Olanda pe locul 11.

„Chiar ne-am zbătut împreună cu conducerea să-i oferim toate condiţiile pentru a rămâne alături de noi, pentru că Lung a avut o ofertă tentantă din Olanda şi a refuzat-o. Era o sumă OK, consider eu. Probabil se mai negocia, dar domnul Niculae n-a fost de acord şi conducerea, domnul Buduru, Coman n-au fost de acord. Nici el nu şi-a dorit”, a declarat antrenorul Astrei, Marius Șumudică pentru Dolce Sport.

La rândul său, portarul Silviu Lung junior a precizat pentru Dolce Sport: „Nu am ales eu nimic. Eu mai am contract doi ani de zile cu Astra. Mi-aş fi dorit să fac pasul, dar aici nu mai depinde de mine, ci de club”.

Silviu Lung junior a fost în lotul României care a participat la turneul final al Campionatului European de fotbal din Franţa, dar nu a bifat nici un minut la această competiţie.

Close
Închide
  Close