La meciul cu Magdalena Rybarikova, de la Stuttgart, Simona Halep a putut fi remarcată pentru forța de a reveni în joc, întorcând scorul de la 0-1 la seturi, și admirată pentru noul echipament.

Însă, fanii s-au îngrijorat când au zărit pe spatele campioanei pete de culoarea suprafeței de joc. Punctele iritate de pe piele se continuau, practic, cu punctele de zgură imprimate pe echipament.

Simona Halep, bolnavă? Are pete maronii pe corp. Boala de piele a apărut în 2015. Ce spun specialiștii

epa06692824 Simona Halep of Romania in action during her second round match against Magdalena Rybarikova of Slovakia at the Porsche Tennis Grand Prix tournament in Stuttgart, Germany, 25 April 2018. EPA-EFE/DANIEL KOPATSCH

Simona Halep, bolnavă? Are pete maronii pe corp. Boala de piele a apărut în 2015. Ce spun specialiștii Simona Halep, bolnavă? Are pete maronii pe corp. Boala de piele a apărut în 2015. Ce spun specialiștii Simona Halep, bolnavă? Are pete maronii pe corp. Boala de piele a apărut în 2015. Ce spun specialiștii

Specialiștii susțin că, de regulă, astfel de bubițe apar de la căldură, atunci când pielea nu poate ”respira” în voie. Porii se închid, fie sunt acoperiți de haine, iar în consecință, pe piele apar astfel de pete maronii.

Mulți le consideră inofensive, însă specialiștii atrag atenția că pot fi semne ale unor boli care pot pune în pericol starea de sănătate. Astfel de pete nu pot fi ignorate și cer prezentarea de urgență la dermatolog, putând ascunde probleme serioase.