05 Mar. 2018 09:16

Simona Halep a jucat fotbal la Indian Wells. E încălzirea înaintea antrenamentelor | FOTO&VIDEO

Distribuie

Simona Halep a jucat fotbal la Indian Wells. După escalele făcute în Portland și Las Vegas, liderul mondial, 26 de ani, a ajuns în Indian Wells (SUA). Turneul își deschide luni porțile pentru meciurile din calificări. Românca va intra în turul II.

Simona a făcut deja primele antrenament în SUA. Încălzirea și-a făcut-o cu mingea de fotbal.

De-a lungul timpului, Simona Halep, care obișnuia să joace fotbal cu băieții, la Constanța, când era mică, a arătat adevărate aptitudini pentru sportul rege.

Halep, la antrenamente, la Indian Wells.

Înaintea primului turneu din Sunshine Double' – WTA Premier Mandatory Indian Wells (7-18 martie) & Miami (19-31 martie) – Simona Halep va participa la un turneu demonstrativ cu scop caritabil, beneficiile fiind donate fundaţiei ACEing AUTISM, care sprijină copiii afectaţi de această maladie. Evenimentul se numeşte #TennisWithTheStars, este organizat de Cliff Drysdale şi se va disputa pe 6 martie la #OmniRanchoLasPalmasResort& Spa, unde Simona va face pereche cu antrenorul său, Darren Cahill.

Citiți și Simona Halep, la Indian Wells. Românca s-a antrenat în Vegas sub privirile lui Andre Agassi. Va participa la un turneu demonstrativ cu scop caritabil

 

 

Loading...
Comentarii