MENIU CAUTĂ
05 Mar. 2018 09:16

Simona Halep a jucat fotbal la Indian Wells. E încălzirea înaintea antrenamentelor | FOTO&VIDEO

Distribuie

Simona Halep a jucat fotbal la Indian Wells. După escalele făcute în Portland și Las Vegas, liderul mondial, 26 de ani, a ajuns în Indian Wells (SUA). Turneul își deschide luni porțile pentru meciurile din calificări. Românca va intra în turul II.

Simona a făcut deja primele antrenament în SUA. Încălzirea și-a făcut-o cu mingea de fotbal.

De-a lungul timpului, Simona Halep, care obișnuia să joace fotbal cu băieții, la Constanța, când era mică, a arătat adevărate aptitudini pentru sportul rege.

Halep, la antrenamente, la Indian Wells.

Înaintea primului turneu din Sunshine Double' – WTA Premier Mandatory Indian Wells (7-18 martie) & Miami (19-31 martie) – Simona Halep va participa la un turneu demonstrativ cu scop caritabil, beneficiile fiind donate fundaţiei ACEing AUTISM, care sprijină copiii afectaţi de această maladie. Evenimentul se numeşte #TennisWithTheStars, este organizat de Cliff Drysdale şi se va disputa pe 6 martie la #OmniRanchoLasPalmasResort& Spa, unde Simona va face pereche cu antrenorul său, Darren Cahill.

Citiți și Simona Halep, la Indian Wells. Românca s-a antrenat în Vegas sub privirile lui Andre Agassi. Va participa la un turneu demonstrativ cu scop caritabil

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii