Mergi direct la conținut »
Beckham și Ronaldo, mesaje pentru Sir Alex Ferguson. Scoțianul, operat pe creier
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Beckham și Ronaldo, mesaje pentru Sir Alex Ferguson. Scoțianul, operat pe creier

Sir Alex Ferguson, în stare critică la spital! A fost operat după o hemoragie pe creier!

ACTUALIZARE 6 mai, ora 13.31. Lumea fotbalului se roagă pentru sănătatea lui Sir Alex Ferguson, legendarul manager de la Manchester United.

Pe Instagram, David Beckham a pus o fotografie în care apare semnând primul său contract cu Man. United, asistat de scoțian. Portughezul Cristiano Ronaldo, adus de Ferguson pe ”Old Trafford”, are următoarele gânduri de bine: ”My thoughts and prayers are with you, my dear friend. Be strong, Boss!”.

Wayne Rooney, Michael Carrick, Vincent Kompany, Romelu Lukaku au postat mesaje de încurajare. AC Milan, AS Roma transmit, de asemenea, gânduri pozitive și însănătoșire grabnică pentru Sir. Nici italianul Massimiliano Allegri (Juventus) nu l-a uitat: ”Stay Strong Alex Ferguson!!!”. 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Celebrul antrenor scoțian Alex Ferguson (76 de ani) trece prin momente cumplite. El a suferit o intervenție chirurgicală după ce a avut o hemoragie craniană. El este în stare critică.

Manchester United a emis un comunicat oficial cu privire la situaţia lui Ferguson, în care se precizează că antrenorul retras din activitate a suferit astăzi o intervenţie chirurgicală de urgenţă pentru o hemoragie pe creier. Procedura a decurs foarte bine, dar are nevoie de o perioadă de terapie intensivă pentru a se recupera. 

Sir Alex Ferguson, în stare critică la spital! Are trofee „fără număr”

Marele Sir Alex Ferguson a avut o carieră modestă de jucător și fabuloasă ca antrenor. Cu Manchester United a câștigat 13 titluri, 2 Ligi ale Campionilor Europeni, cinci Cupe ale Angliei, patru Cupe ale Ligii, zece Supercupe ale Angliei, 1 Cupă a Cupelor, 1 Supercupă a Europei, 1 Cupă Intercontinentală și 1 Campionat Mondial al Cluburilor.

Recent, Alex Ferguson l-a susținut pe Ionuț Lupescu la alegerile de la FRF.


CITEȘTE ȘI: 

VIDEO EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat cu colaborarea dintre fiica lui Adrian Enache și Domnul Problemă. “I-am făcut o melodie. Poate o să…”

Close
Închide
  Close