Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Afaceristul care a făcut ultima ofertă de cumpărare a lui Dinamo. ”Dădeam pe loc 7.000.000 de euro”. Condiția: ”Echipa să joace vineri până la apusul soarelui sau sâmbătă după apusul soarelui”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > EXCLUSIV/Afaceristul care a făcut ultima ofertă de cumpărare a lui Dinamo. ”Dădeam pe loc 7.000.000 de euro”. Condiția: ”Echipa să joace vineri până la apusul soarelui sau sâmbătă după apusul soarelui”

EXCLUSIV/Afaceristul care a făcut ultima ofertă de cumpărare a lui Dinamo. ”Dădeam pe loc 7.000.000 de euro”. Condiția: ”Echipa să joace vineri până la apusul soarelui sau sâmbătă după apusul soarelui”

Cine e afaceristul care a făcut ultima ofertă de cumpărare a lui Dinamo. ”Dădeam pe loc 7.000.000 de euro”, spun surse apropiate lui Simon Maurer.

De Mihai Toma,

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a anunțat de mai multe ori că vrea să vândă clubul de fotbal Dinamo, s-au vehiculat tot felul de prețuri, însă, când a fost să aibă ceva concret pe masă, se pare că a dat cu piciorul.

Conform informațiilor deținute de Libertatea, omul de afaceri brașovean Simon Maurer ar fi făcut, la finalul anului trecut, o ofertă clară de cumpărare a clubului de fotbal Dinamo pentru 7.000.000 de euro. Negoiță a tărăgănat un răspuns evident, iar Maurer a renunțat și a făcut o investiția mai mică, la AS SR Brașov, din liga a patra.

Afaceristul care a făcut ultima ofertă de cumpărare a lui Dinamo ar dori să solicite FRF ca echipa lui să nu joace vineri și sâmbătă!

”Cine v-a furnizat informația, știe ceva, însă nu versiunea completă. Domnul Negoiță l-a contactat pe Maurer, venind cu ideea de a achiziționa Dinamo, dar nu ne-am înțeles”, spun surse apropiate omul de afaceri transilvănean.

Interesant e că, în 2015, când a vrut să cumpere FC Brașov de la Ioan Neculaie, Maurer pusese o condiție incredibilă, dezvăluită de monitorulexpres.ro.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

”Îmi place cu adevărat fotbalul. Sunt fan Bayern München şi FC Braşov. FC Braşov este un brand al oraşului şi eu sunt conştient de acest lucru. Dacă Ioan Neculaie va fi de acord, eu sunt dispus să preiau clubul, însă în anumite condiţii. Eu sunt de religie adventist, iar sâmbătă nu lucrez. Începând cu vineri seara, de la apusul soarelui şi până sâmbătă seara, la apusul soarelui. Dacă cei de la FRF ar fi de acord să îmi respecte sâmbăta, iar echipa să-şi dispute meciurile vineri până la apusul soarelui, sâmbătă după apusul soarelui, sau în oricare altă zi, nu ar fi nici o problemă”.

Simon Maurer, afaceristul care a făcut ultima ofertă de cumpărare a lui Dinamo. Afaceri de 200.000.000 de euro între 2005 și 2015

De peste 10 ani, Maurer Imobiliare și-a solidificat poziția pe piața de profil din centrul țării, rămânând cel mai important jucător din Transilvania (Brașov, Cluj, Sibiu, Tg. Mureș).

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19
Recomandări

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

 

Conform businessmagazin.ro, Maurer, sas născut în satul Noul Săsesc, de lângă Sighișoara, a plecat din România în Germania, împreună cu familia sa, când avea 16 ani, în 1983. 22 de ani mai târziu, a decis că ţara natală este locul perfect pentru a deveni antreprenor. A mizat pe provincie şi a vândut 2.100 de locuinţe pe timp de criză.

Compania a cumulat în ultimii zece ani (2005-2015) afaceri de aproximativ 200 de milioane de euro şi lucrează cu o marjă de profit de circa 25%.

Supranumit ”Regele locuințelor”, Maurer a început în Cluj-Napoca, în 2005, unde a construit 29 de apartamente, în urma unei investiţii de două milioane de euro, reprezentată de capitalul propriu cu care s-a întors din Germania. Un an mai târziu, şi-a continuat afacerea în Braşov. Primul proiect de la Braşov, finalizat în 2008, a constat în construcţia a 365 de apartamente. Acum dă în folosință alte 300! În total, a vândut peste 4.000.

Primăriile din București nu au de unde să cumpere dozatoare cu dezinfectant pentru scările de bloc
Recomandări

Primăriile din București nu au de unde să cumpere dozatoare cu dezinfectant pentru scările de bloc

 

Afaceristul care a făcut ultima ofertă de cumpărare a lui Dinamo: elicopter, academie de fotbal, AS SR Brașov

Om ce se respectă și deține un elicopter, patron de televiziune online, Maurer face o academie de fotbal în Brașov (fiul lui de 8 ani joacă la o echipă de juniori locală) și e implicat activ la AS SR Brașov, una dintre echipele care continuă în Liga 4 tradiția fotbalului de sub Tâmpa.

Începând din decembrie, echipa care la finalul turului se află pe primul loc în Liga 4 Brașov a fost preluată de Maurer, care mai fusese sponsor principal și la defuncta FC Brașov (2010-2011).

În cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc miercuri, la Stadionul Tineretului, Bruce Snead, Chief Executive Officer (CEO) la Maurer Imobiliare, a prezentat planurile pe care le are cu AS SR Braşov. Americanul spune că deciziile majore în activitatea clubului îi vor aparţine şi a precizat că Simon Maurer rămâne, în continuare, implicat în acest proiect fotbalistic.

”Ca şi CEO la Maurer Imobiliare, eu voi lua deciziile finale la echipa de fotbal. Simon Maurer este implicat în acest proiect şi el m-a delegat să conduc activitatea acestui club. Vasile Dochiţa va asigura conducerea executivă a clubului, iar prima decizie majoră pe care am luat-o a fost cea de aducere a lui Florin Stângă ca antrenor. Am discutat şi cu reprezentanţii suporterilor, vom colabora cu ei şi cu siguranţă vor avea un rol în club. Scopul principal este să ducem echipa în eşaloanele superioare, dar nu oricum, ci totul pe o fundaţie sănătoasă, adică să facem lucrurile corect. Fotbalul are un rol important în strategia noastră, pentru că vrem să dăm ceva înapoi comunităţii. Primăria Braşov a fost de partea noastră în acest proiect şi sunt convins că vom colabora fără probeme şi în ceea ce priveşte brandul FC Braşov şi infrastructura, pentru că sunt multe lucruri de rezolvat după intrarea în faliment a clubului braşovean“, a spus Bruce Snead, citat de monitorulexpres.ro.

Close
Închide
  Close