Mergi direct la conținut »
Accident deosebit de grav în Alba. Două persoane au murit

Două persoane și-au pierdut viața și o alta a fost rănită grav, joi după-amiază, într-un accident produs pe DN1 din județul Alba.

Accidentul s-a produs la ieşirea din Sebeş către Sibiu, la Răhău, iar potrivit reprezentanților poliției locale două maşini s-au ciocnit frontal.

Două persoane au rămas încarcerate, dar medicii care au intervenit pentru a le salva după ce au fost scoase dintre fiare nu au mai putut face nimic pentru ele și au constatat decesul. Cea de-a treia persoană implicată în accident a fost transportată de urgență la spital.

Deoarece exista pericol de incendiu, ISU Alba a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă.

Traficul pe DN1 este blocat, în zona accidentului.

„Garda de intervenție Sebeș intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, descarcerare, o ambulanță SMURD B2, o ambulanță SMURD C1 și o ambulanță SAJ la un accident rutier, în Răhău, cu 2 autoturisme implicate și 3 victime din care 2 erau inconștiente și încarcerate. După manevrele de resuscitare, ambele victime au fost declarate decedate. A treia persoană rănită a fost transportată la spital”, a transmis Cătălin Kovacs, purtătorul de cuvânt al ISU Alba potrivit Alba 24.


Citește și: Politica i-a învrăjbit pe Vladimir Găitan și pe Tudor Chirilă! Veteranul actor nu mai vrea să joace pe aceeași scenă cu tânărul său coleg

Close
Închide
  Close