Mergi direct la conținut »
Accidentare gravă la Ferma. Remus a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accidentare gravă la Ferma. Remus a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor

Accidentare gravă la Ferma. Remus a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor

De săptămâna aceasta, totul se schimbă la „Ferma”. Bandiții care până acum au locuit la cabană și care nu sunt foarte prietenoși cu restul concurenţilor, și-au făcut apariția în Ferma.

În ediția de marți seara, lucrurile s-au complicat la. Cei șase bandiți, Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia Bilionera, Kamara, Florin Pastramă și Vali Bărbulescu, alături de Brigitte (trimisă după duel să locuiasă la cabană), s-au întors la vilă.

Florin Pastramă s-a duelat marți seara cu nutriţionistul Remus Boroiu, pentru titlul de fermierul săptămânii, însă Remus a avut parte de o accidentare dură.  Deși în duel sunt reguli clare, Remus a fost accidentat la genunchi și  a avut nevoie de intervenția urgență a medicilor. O ambulanță l-a transportat la spital pentru investigații. „M-a curentat. Am simțit. De asta mi-e frică, de ligamente. Mă tem să nu fie ceva”,  a spus Remus .  Deși a avut parte de un duel dur, acesta a câștigat duelul și este fermierul săptămânii.

Recent, Claudia Pavel a fost eliminată de la Ferma, după ce a pierdut duelul cu Brigitte. Între cele două s-a iscat un scandal monstru pe parcursul șederii în Ferma, fosta soție a lui Ilie Năstase susținând public ca ea și artista ar fi împărțit același bărbat. Interpreta a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde a dezvăluit că ea nu a știut până când a ajuns acasă lucrurile pe care Brigitte Năstase le spunea la Ferma. Cântăreața a vrut să lămurească presupusa relație dintre ea și fostul soț al Brigittei Năstase.

Citește și

Pot sau nu medicii să fie voluntari în spitale? Pacienții vor resimți lipsa lor, pentru că aceștia acopereau o parte din servicii

 

Close
Închide
  Close