Mergi direct la conținut »
Alexandra Stan s-a mutat în SUA! Încearcă Oceanul cu degetul în căutarea succesului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Alexandra Stan s-a mutat în SUA! Încearcă Oceanul cu degetul în căutarea succesului

Alexandra Stan s-a mutat în SUA! Încearcă Oceanul cu degetul în căutarea succesului

Alexandra Stan se numără printre puținele artiste din România care au cucerit și publicul străin. Deși este foarte cunoscută în Japonia, în Mexic, Turcia, chiar și în Emiratele Arabe, cântăreața nu-i cucerise încă și pe americani. Așa că, de ceva vreme, Alexandra Stan s-a mutat în Los Angeles, pentru a intra și pe piața muzicală de acolo.

De Denisa Macovei,

Dat fiind faptul că Los Angeles nu este cunoscut doar ca o rampă de lansare pentru actori, ci și pentru cântăreți, Alexandra Stan a decis să lase România pentru o perioadă nedeterminată de timp și să încerce să intre și pe piața muzicală din Statele Unite ale Americii. Cântăreața nu a plecat singură, ci cu iubitul ei, Bogdan, care îi este și manager. Cei doi speră să ia legătura acolo cu cât mai mulți producători muzicali, care să o ajute să-și vadă visul cu ochii. Conform surselor noastre, în momentul de față nu a luat în calcul o mutare definitivă peste Ocean, ci vede această plecare ca pe un experiment muzical.

Alexandra Stan s-a mutat în SUA după Inna

Intenționat sau nu, de-a lungul timpului, Alexandra Stan și Inna au fost într-o oarecare competiție în ceea ce privește performanțele lor în afara României. În timp ce Alexandra cucerea Asia, Inna era adorată de Mexic, ca apoi lucrurile să se inverseze. Așa că, pentru a fi totul perfect, următoarea „mutare” era ca Alexandra să locuiască în State, la fel ca Inna. Se ştie prea bine că, de mulți ani, Inna locuiește mai mult în SUA decât în România, având acolo toți colaboratorii, atât pe plan muzical, cât și pentru alte proiecte.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Diana Dumitrescu şi-a greşit cariera! Cum s-ar descurca actriţa în postura de prezentatoare de ştiri

 

Close
Închide
  Close