MENIU CAUTĂ
12 Noi. 2017 18:12

#SalariileRomanilor. Cristian Bușoi (PNL): „PSD trebuie adus la ordine, iar fisurarea sa trebuie încurajată. Moțiunea de cenzură trebuie să strângă opoziția în jurul PNL”

Distribuie

Bușoi, despre moțiunea de cenzură PNL împotriva Guvernului Tudose. "Moțiunea de cenzură trebuie să strângă opoziția în jurul PNL și să amplifice sciziunile din PSD", consideră vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, potrivit unui comunicat transmis, duminică, Agerpres.

„În primul rând, obiectivul strategic al moțiunii este un semnal puternic de oprire a politicilor economice ale Guvernului Dragnea-Tudose. Obiectivul politic maximal care poate fi atins, dacă toate forțele politice în afara PSD din Parlament se trezesc și înțeleg că viitorul României este în pericol, este căderea Guvernului și un prim semnal al forței politice reale a Opoziției agregate în jurul PNL”, se arată în comunicat.

Bușoi mai spune că, în acest moment, opoziția anti-PSD este foarte fragmentată, iar dominația politică a PSD este foarte extinsă, cu mult peste capacitatea PSD de a fi reprezentativ social pentru România.

„Pentru e echilibra raportul dintre opoziția anti-PSD și PSD, Opoziția trebuie agregată în jurul PNL, iar PSD trebuie adus la ordine, iar fisurarea inevitabilă a PSD trebuie încurajată. De la această premisă se poate porni o dezbatere mai largă, inclusiv despre reașezarea politicii românești pe o axă mult mai clară și mai echilibrată stânga-dreapta”, a declarat Bușoi.

A existat chiar și o scrisoare deschisă către Mihai Tudose, după adoptarea noilor măsuri fiscale.

Vezi primele declarații ale lui Liviu Dragnea după adoptarea noilor măsuri fiscale!

PNL va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, din cauza noilor măsuri fiscale, pe care Executivul le-a adoptat în ședința de miercuri, 8 noiembrie.

”Moțiunea de cenzură reprezintă cea mai puternică armă a Opoziției și momentul în care suntem obligați să apelăm la acest instrument, singurul care poate duce la căderea Guvernul esta acesta”, a spus președintele PNL, Ludovic Orban, în timp ce Guvernul se reunea în ședință la Palatul Victoria, pe 8 noiembrie.

Iată ce prevede Ordonanța de modificare a Codului Fiscal: Apare contribuția asiguratorie pe muncă, de 2,25%, ce va fi plătită de angajator.


CITEȘTE ȘI… Atunci și Acum | Cum s-a transformat politicianul Victor Ponta: De la cel mai tânăr premier la contestatarul cel mai aprig al lui Liviu Dragnea


 

Citește mai multe despre Cristian Busoi, ludovic orban, #SalariileRomanilor, Moţiune de cenzură, opoziție, PNL și PSD pe Libertatea.

Comentarii