MENIU CAUTĂ

#SalariileRomânilor. Primele declarații ale lui Liviu Dragnea după adoptarea noilor măsuri fiscale

Distribuie

Liviu Dragnea a făcut duminică primele declarații după adoptarea noilor măsuri fiscale. Liderul PSD a venit la Romexpo, unde are loc congresul pentru alegerea noului președinte TSD. 

Liviu Dragnea spune că nu sunt morive pentru ca ordonanța de modificare a Codului Fiscal să fie contestată la CCR. „PSD urmărește programul de guvernare. Împreună cu premierul am lucrat la acest proiect. Premierul nu a ezitat nicio clipă”, a spus Dragnea.

Șeful PSD a mai spus și că impozitul pe venit pentru sectorul IT rămâne zero.

„Avem o singură problemă care va fi rezolvată de către Guvern — cei care lucrează în IT care aveau deja impozitul pe venit zero, dar sunt mai multe variante pe care colegii din guvern o să le propună și în așa fel încât firmele din IT să aibă avantaje în continuare. Impozitul zero rămâne. Salariile oricum nu le scad, se pune problema dacă firma cheltuiește mai mult. Nu-s probleme”, a precizat Dragnea.

Guvernul Tudose a adoptat miercuri ordonanța de urgență de modificare a Codului Fiscal, iar printre modificările cuprinse se numără trecerea contriuțiilor de la angajator la angajat. În acceași zi în care a fost adoptată ordonanță, PNL a anunțat că va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului.

Ordonanța de urgență de modificare a Codului Fiscal a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.


VIDEO | Povestea impresionantă a bătrânei care a dormit 6 ani în parc, până i-au degerat mâinile şi picioarele

Citește mai multe despre #SalariileRomanilor și Codul Fiscal pe Libertatea.

Comentarii