Mergi direct la conținut »
UPDATE/ Starea pilotului Sorin Bochiș, rănit grav în accidentul aviatic din Suceava. Prognosticul este în continuare rezervat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE/ Starea pilotului Sorin Bochiș, rănit grav în accidentul aviatic din Suceava. Prognosticul este în continuare rezervat

UPDATE/ Starea pilotului Sorin Bochiș, rănit grav în accidentul aviatic din Suceava. Prognosticul este în continuare rezervat

Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie "Nicolae Oblu" din Iaşi au furnizat detalii despre este starea pilotului Sorin Bochiş. rănit grav în accidentul aviatic din Suceava.

Medicii ieşeni de la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” au intervenit pentru stabilizarea pilotului Sorin Bochiş, dar starea acestuia este considerată în continuare gravă, prognosticul fiind unul rezervat.

„Pacientul este internat la Secţia de Terapie Intensivă, beneficiază de tratament maximal în astfel de situaţii, este monitorizat în permanenţă de o echipă alcătuită din opt doctori. Starea se menţine gravă, dar este stabilizat. Este dificil de spus dacă se va interveni chirurgical, mai clar va fi peste câteva zile. În momentul de faţă nu sunt modificări majore. Colegii mei ortopezi şi ORL-işti au rezolvat o parte dintre leziunile suferite de către pacient. Urmărim cu mare atenţie evoluţia acestuia”, a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, din cadrul Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, din Iaşi, potrivit Mediafax.

Potrivit medicului, nu se știe nici acum dacă pacientul va fi sau nu operat, acest lucru urmând a fi stabilit în funcţie de evoluţia stării de sănătate a pilotului.

Sâmbătă, medicii medicii efectuau investigaţii medicale complexe şi erau rezervaţi în ceea ce priveşte starea de sănătate a pilotului rănit în accidentul aviatic care a avut loc sâmbătă, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava.

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni
Recomandări

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni

Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, a declarat sâmbătă pentru că se fac mai multe investigaţii medicale pentru a afla exact care este starea de sănătate a pilotului.

„Pacientul este în stare extrem de critică. A fost resuscitat volemic, resuscitat respirator, cu multiple leziuni la nivelul capului, membrelor, toracelui şi abdomenului. În momentul de faţă, se află în curs de evaluare şi stabilizare. În funcţie de rezultatul analizei complexe, se va decide dacă se va efectua intervenţia chirurgicală. Prognosticul este extrem de rezervat din cauza severităţii lezionale şi complicaţiilor posibile”, a precizat Tudor Ciuhodaru, potrivit Agerpres.

Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, sâmbătă, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava. Unul dintre piloţi a murit, iar cel de-al doilea a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.


CITEȘTE ȘI: 

Pilotul care a supraviețuit accidentului aviatic de la Frătăuți a făcut carieră în America. Sorin Bochiș prindea traficanții de marijuana din aer

Close
Închide
  Close