Mergi direct la conținut »
Ce studii avea de fapt Răzvan Ciobanu. Nu și-a luat niciodată licența
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce studii avea de fapt Răzvan Ciobanu. Nu și-a luat niciodată licența

Ce studii avea de fapt Răzvan Ciobanu. Nu și-a luat niciodată licența

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai talentați creatori de modă din România, însă piuțini știu ce studii avea, de fapt, acesta.

De Dana Aramă,

 

Răzvan Ciobanu a început Facultatea de Arte Plastice din București, dar după un an s-a mutat la aceeași facultate, din Timișoara, de unde s-a mutat înapoi în București după un an și jumătate.

Reîntors, însă, a ales secția Pictură, pe care a abandonat-o, astfel că Răzvan Ciobanu a renunțat la studiile universitate în anul IV și nu și-a luat niciodată Licența.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea are loc joi.


Citește și:

Părinții lui Răzvan Ciobanu, la căpătâiul fiului lor! Sicriul designerului rămâne închis

Close
Închide
  Close