Mergi direct la conținut »
Părinții lui Răzvan Ciobanu, la căpătâiul fiului lor! Sicriul designerului rămâne închis
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Părinții lui Răzvan Ciobanu, la căpătâiul fiului lor! Sicriul designerului rămâne închis

Părinții lui Răzvan Ciobanu, la căpătâiul fiului lor! Sicriul designerului rămâne închis

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care a murit luni într-un groaznic accident rutier, va fi înmormântat joi, însă cei care vor să-și ia rămas bun de la el o pot face azi la capela Cimitirului Progresul, acolo unde trupul său neînsuflețit a fost depus încă de ieri.

De Cristina Radu, Dumitru Angelescu (foto),

Intrarea în capelă a fost înconjurată de flori în orele de când sicriul lui Răzvan Ciobanu a fost adus, iar părinții designerului au fost azi primele persoane care au stat la căpătâiul fiului lor, ei fiind surprinși în această dimineață în timp ce plecau de la capelă. După mai puțin de o oră, părinții lui Răzvan au revenit la capelă, acolo unde au stat și azi-noapte, la primul priveghi.

Părinții lui Răzvan Ciobanu, în momentul în care părăsesc capela Progresul

Cei care vor veni să-și ia rămas bun de la Răzvan Ciobanu nu îl vor putea vedea, pentru că sicriul designerului va rămâne închis.

În vârstă de 43 de ani, Răzvan Ciobanu a murit luni, în a doua zi de Paște, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din Constanța. Rezultatele preliminarii ale necropsiei designerului au arătat că acesta a consumat droguri înainte de a urca la volan.

Ieri, familia a ridicat trupul designerului de la Morga Cimitirului Central din Constanța și l-a adus la București, la capela Cimitirului Progresul. Înmormântarea va avea loc mâine.

Capela a fost înconjurată cu buchete de flori


Citește și: 

Libertatea a reconstituit traseul morții. Cum a ajuns Răzvan Ciobanu dintr-un club din Mamaia pe câmpul localității Săcele

Close
Închide
  Close