MENIU CAUTĂ
25 Oct. 2017 14:55

Care sunt cele mai ieftine apartamente din Titan? Cu 35.000 de euro cumperi 4 camere

Distribuie

Fie că vrei să scapi de chirie, fie că îți dorești să faci o investiție imobiliară, dacă te afli în căutarea unei locuințe ieftine trebuie să știi că în cartierul Titan din sudul Bucureștiului găsești locuințe și la 16.500 de euro.

Iată cele mai atractive „chilipiruri” imobiliare disponibile în Titan, potrivit anunțurilor de vânzare publicate pe Imobiliare.ro.

Care sunt cele mai ieftine locuințe din Titan

  • Cea mai ieftină garsonieră din Titan – 16.500 de euro

Cea mai ieftină locuință din cartierul Titan este o garsonieră aflată într-un bloc din zona 1 Decembrie 1918. Aceasta este scoasă la vânzare de către proprietari pentru suma de 16.500 de euro, complet mobilată și utilată cu mașină de spălat rufe, frigider, aragaz și televizor.

Garsoniera, confort 3, are o suprafață utilă de 16 mp și a fost renovată recent.

Apartamentul cu 2 camere se află într-un bloc vechi, reabilitat termic, cu 10 etaje din zona Baba Novac. Imobilul este poziționat vis-a-vis de Parcul Alexandru Ioan Cuza și la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Dristor.

Locuința, este renovată, mobilată și utilată. Proprietarul a cumpărat apartamentul printr-un credit Prima Casă și îl vinde acum cu 32.000 de euro, cu preluarea plății creditului de către cumpărător.

Lista apartamentelor de vânzare în Titan

Apartamentul cu 3 camere este amplasat într-un bloc nou din zona 1 Decembrie 1918 pentru care lucrările de construcție au fost finalizate pe parcursul acestui an.

Acesta este decomandat, se află la demisol și se vinde finisat, cu obiecte sanitare și central termică.

Locuința de tip duplex este nefinisată și se află la etajul 5 al unui bloc aflat la circa 300 de metri de stația de metrou 1 Decembrie 1918.

Cel mai ieftin apartament cu 5 camere din această zonă se află într-un bloc vechi reabilitat recent și se vinde parțial mobilat și utilat.

Locuința cu o suprafață utilă de peste 90 de mp și cuprinde 2 băi și 2 balcoane închise.

Citește mai multe despre apartament, garsoniera și Titan pe Libertatea.

Comentarii