Mergi direct la conținut »
Cele mai tari glume și MEME-uri, după ce a picat reţeaua Orange. "Reţea înjunghiată, cu secţionări multiple"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cele mai tari glume și MEME-uri, după ce a picat reţeaua Orange. "Reţea înjunghiată, cu secţionări multiple"

Cele mai tari glume și MEME-uri, după ce a picat reţeaua Orange. „Reţea înjunghiată, cu secţionări multiple”

Rețeaua de telefonie mobilă Orange a picat, miercuri după-amiază, în jurul orei 15.00, în București și în mai multe localități din țară. O parte dintre clienții companiei nu au putut folosi serviciile de voce și date, și nici aplicațiile mobile, fapt ce i-a înfuriat și chiar au amenințat că vor renunța la serviciile acestei rețele. Unii, însă, au făcut haz de necaz și au

De Dragoș Tănase,

Ulterior, compania a anunțat, pe Facebook, că toate serviciile au revenit la normal, dar feed-beck-ul a rămas pe Facebook, acolo unde compania și-a ținut la curent abonații cu situația din teren.

Inițial, compania a spus că probelemele au apărut „ca urmare a secționarii multiple în rețeaua de fibră optică”, ulterior precizând că „au fost identificate trei secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți”. De aici, au plecat glumele abonaților referitoare la secționările multiple…

Iată doar câteva dintre cele mai amuzante glume și MEME-uri postate de abonații Orange pe Facebook:

Image may contain: 4 people, meme, text and outdoor

Pe pagina de Facebook Orange România, la secţiunea de comentarii, abonații au postat mesaje ironice sau glume pe seama situației neplăcute de astăzi. Iată câteva dintre ele:

  • „Abia aştept să vină factura şi să întârzii cu plata ei. Acelaşi răspuns dau şi eu: îmi cer scuze dar întâmpin probleme financiare. Staţi liniştiţi, deja lucrez la remedierea situaţiei“.
  • „Parcă văd la ştirile de la ora 17:00 la PRO TV: «Reţeaua ORANGE înjunghiată, având secţionări multiple“
  • „Au început săpăturile la Autostrada Moldova şi a secţionat Dorel fibra din greşeală. Deşi n-am semnal deocamdată, mă declar mulţumit de începerea lucrărilor! Dăm înainte!“
  • „Deja sună Telekom-ul cu oferte, grăbiţi-vă cu reţeaua“, se arată într-un alt comentariu.
  • „Pentru cei care întreabă cât mai durează: 7 nopţi şi 7 zile“, a fost un alt comentariu.
  • „Din Timisoara e problema, a tăiat Nicolae Robu cablurile”
  • „L-au clonat ăștia pe Robu?”
  • „A vărsat Dorel cafeaua peste vreun switch?”
  • Acum că nu merge rețeaua, am stat și eu de vorbă cu familia… nu știam că sunt oameni așa de treabă
  •  „Like dacă nu îţi merge telefonul, dar eşti aici pentru comentarii!
Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Referitor la Nicolae Robu, primarul din Timișoara, edilul a ajuns chiar și în presa internațională, după ce a tăiat cablurile din oraș.

Astfel, Euronews a realizat un material amplu pe acest subiect, titrând ”Un primar din România a tăiat cablurile de internet în urma unei dispute cu firmele de telecomunicații”. Jurnaliștii scriu că primarul a lăsat școlile fără internet chiar în timpul simulării examenului de bacalaureat.

”Nicolae Robu, primarul orașului Timișoara, din vestul țării, a acționat în urma unei dispute cu furnizorii de telecomunicații. El a tăiat cablurile suspendate din centrul orașului, după ce operatorii i-au ignorat în repetate rânduri cererile de a le muta în subteran”, scrie pe site-ul cunoscutei televiziuni.

”Legea locală obligă furnizorii de internet, televiziune și telefoane să-și îngroape cablurile aeriene. Operatorii de telecomunicații au ignorat solicitările repetate ale primăriei de a muta cablurile. Am acționat pentru a proteja domeniul public, dovedind că nimeni nu își face de cap în acest oraș”, a declarat Nicolae Robu, pentru Euronews.

Află ce sancțiune riscă acum primarul Timișoarei, după ce a tăiat cablurile de internet și TV. Protecția Consumatorului: „Avea nevoie de aviz psihologic de lucru la înălțime”.


Citește și… Atenție, România! Ce arată ancheta lui Trump despre cum vrea Putin să influențeze alegerile din țări democratice


 

Close
Închide
  Close