Mergi direct la conținut »
Cine este ADEVĂRATUL Pere Fouras din Fort Boyard. Libertatea a aflat adevărul | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cine este ADEVĂRATUL Pere Fouras din Fort Boyard. Libertatea a aflat adevărul | VIDEO

Cine este ADEVĂRATUL Pere Fouras din Fort Boyard. Libertatea a aflat adevărul | VIDEO

Sute de ipoteze au fost lansate pe rețelele de social media cu referire la adevărata identitate a lui Pere Fouras din Fort Boyard.

Deși au fost vehiculat multe nume în presă, nimeni nu a avut confirmarea despre cine se află în spatele personajului Pere Fouras. Printre ipotezele cele mai des întâlnite au apărut două nume: Marius Manole și Florin Busuioc.

Libertatea a aflat adevărul la un interviu acordat de Lia Bugnar. Întrebată de reporterul nostru cine este Pere Fouras, actrița a răspuns fără ezitare.

Fort Boyard a fost unul dintre cele mai spectaculoase show-uri din lume. Show-ul este cunoscut în România încă de acum 20 de ani şi va fi realizat cu vedete de la noi.

Părintele Fouras (Pere-Fouras) a fost interpretat în show-ul inițial din Franța de Yann Le Gac. Bătrânul înțelept avea rolul de a sta de veghe sute de ani și de a așteapta concurenții pentru a-i pune la încercare cu o enigmă.

Află tot ce a spus Lia Bugnar despre participarea la Fort Boyard, diseară la ora 21:00.


Lia Bugnar, prestație uimitoare la Fort Boyard. A trecut un mare test de echilibristică


 

Close
Închide
  Close