Mergi direct la conținut »
Cod galben de vânt puternic în Prahova și alte cinci judeţe. Vor fi rafale de până la 90 de kilometri pe oră
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cod galben de vânt puternic în Prahova și alte cinci judeţe. Vor fi rafale de până la 90 de kilometri pe oră

Cod galben de vânt puternic în Prahova și alte cinci judeţe. Vor fi rafale de până la 90 de kilometri pe oră

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting cod galben de vânt puternic, astăzi, pentru zona montană a judeţelor Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, valabilă până la ora 10.00, dar şi pentru Caraş Severin, valabilă până la ora 09.00.

De Dragoș Tănase,

Astfel, potrivit meteorologilor, în judeţele Prahova, Argeş, Dâmboviţa,Caraş-Severin, la altitudini mai mari de 1.800 de metri, dar şi localităţi din judeţele Iaşi şi Botoşani, rafalele pote atinge 90 de kilometri pe oră.

De asemenea, judeţele Iaşi şi Botoşani sunt avertizare cu avertizare cod galben de vânt puternic, până la ora 09.00, aici fiind anunţate şi ploi.

Află cum va fi vremea miercuri, 8 mai!

Vremea rea a făcut ravagii în țară. Mii de locuitori din Bacău au rămas fără curent electric, iar mai multe drumuri și caseau fost inundate în Vaslui.


Citește și:

Inundații puternice în peste 20 de localități din Neamț. Zeci de gospodării, drumuri și terenuri, acoperite de ape / FOTO&VIDEO


 

Close
Închide
  Close