Mergi direct la conținut »
Codrin Ștefănescu a vorbit la telefon cu Liviu Dragnea: „Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce mai departe crucea”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Codrin Ștefănescu a vorbit la telefon cu Liviu Dragnea: „Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce mai departe crucea”

Codrin Ștefănescu a vorbit la telefon cu Liviu Dragnea: „Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce mai departe crucea”

Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Ștefănescu din penitenciar și i-a spus că pedepsa primită nu l-a speriat și că va merge până la capăt. Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu se află pe lista de vizitatori depusă de Liviu Dragnea și îl va întâlni la vorbitor după ce acesta va ieși din carantină și va avea voie să primească vizite.

De Mihai Niculescu,

Codrin Ștefănescu a povestit la Antena 3 ce a discutat cu fostul lider al PSD.

„Dosarul lui Liviu Dragnea e o mizerie de la un cap la altul. Totul e cusut cu ață albă. Toți din partid știm lucrul acesta. Nu cred că Dragnea se uită la televizor, încearcă să nu se uite și să se delimiteze de toate lucrurile astea. Când m-a sunat, nici nu l-am încărcat cu mesaje proaste sau știri negative. Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce mai departe crucea”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu mai speră ca Dragnea să-și recâștige popularitatea.

Eu sper ca oamenii să nu se delimiteze de Liviu Dragnea și să nu uite că în acest partid foarte mulți au căzut la datorie în bătălia pe care am avut-o pentru democrație și împotriva a ceea ce numim statul paralel. Sunt oameni de partid care, de-a lungul ultimilor ani, au tot suferit și au tot fost vânați pentru simplul motiv că erau membri PSD. Sper ca partidul să nu uite că mulți dintre colegi au suferit alături de familiile lor”.

Fostul secretar general al PSD a precizat că se află pe lista de vizitatori ai lui Liviu Dragnea.

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

Atunci când va putea primi vizite, sunt pe lista de vizitatori. Am să mă duc, așa cum m-am dus și la Adrian Năstase și la Costică Niță, așa cum nu m-am delimitat nici de Olguța Vasilescu când a avut cătușe la mâini, așa cum nu m-am delimitat nici de Ionel Arsene, Radu Mazăre și mulți colegi de-ai noștri”.


Citește și: Pentru diareea senatorului PSD de Suceava s-a înălțat un elicopter, pentru o femeie arsă în Timișoara pe mai mult de 50% din suprafața corpului s-a găsit doar o ambulanță care s-o ducă la Viena! Benzina și rovinieta au fost plătite de rude!


Close
Închide
  Close