Mergi direct la conținut »
Concursuri false cu telefoane mobile, în numele Poştei Române. "Numele instituţiei este folosit în mod abuziv"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Concursuri false cu telefoane mobile, în numele Poştei Române. „Numele instituţiei este folosit în mod abuziv”

Mai mulţi utilizatori de servicii mobile au primit, recent, mesaje conform cărora ar fi câştigătorii unor telefoane de ultimă generaţie, respectiv i-Phone XS sau Samsung S10, din partea Poştei Române. Compania precizează, însă, că este vorba de concursuri false și că nu a oferit niciun fel de premiu, în această perioadă.

De Dragoș Tănase,

„Orice tip de concurs cu premii care rulează în mediul online este scam, iar compania nu răspunde de răspândirea acestor informaţii false, în care numele instituţiei este folosit în mod abuziv”, se arată într-un comunicat al Poștei Române.

Singurele informaţii reale despre Poşta Română – sau eventuale concursuri organizate de aceasta – se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, posta-romana.ro) şi pe pagina oficială de Facebook, Facebook.com/CNPR.Compania.Nationala.Posta.Romana.

Recent, Alianța 2020 USR PLUS a anunțat că dă în judecată Poșta Română, pentru că a refuzat să le distribuie pliantele electorale.


Citește și:

LIBERTATEA TE AJUTĂ: RETUR 30-un nou serviciu lansat de Poșta Română

Poșta Română, după percheziţiile la coletele trimise prin corespondenţă privind traficul cu tutun: „Răspunderea aparţine exclusiv expeditorilor”

Cum explică Poșta Română că o scrisoare a ajuns în cinci zile din Cișmigiu în Pipera: „A fost vârf de trafic de Black Friday”

Close
Închide
  Close