Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO/ Coperta cu Elena Udrea din revista VIVA! a devenit virală pe Facebook. Au apărut primele glume

FOTO/ Coperta cu Elena Udrea din revista VIVA! a devenit virală pe Facebook. Au apărut primele glume

Coperta cu Elena Udrea din revista VIVA! a devenit virală pe Facebook, încă de la primele ore ale publicării acesteia în mediul online. Pe rețeaua de socializare au apărut, până la această oră, pe lângă sute de comentarii negative, nenumărate glume.

Coperta revistei VIVA! din luna septembrie, în care apare prima imagine cu Elena Udrea gravidă în șapte luni, a stârnit un val de controverse în mediul online. Însă, în ciuda controverselor iscate în jurul acestei apariții, românii și-au păstrat umorul, iar pe rețelele de socializare au apărut deja nenumărate glume care au în prim-plan personajul Elenei Udrea și coperta revistei VIVA!

Redăm, în galeria foto atașată articolului, cele mai bune glume pe acest subiect care au apărut pe Facebook și în mediul online.

Fotografii: Facebook, reportervirtual.ro


SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

VIDEO/ Dana Enache, redactorul-șef VIVA!, face dezvăluri despre coperta cu Elena Udrea gravidă. Cum au fost obținute fotografiile

Close
Închide
  Close