Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Dana Enache, redactorul-șef VIVA!, face dezvăluri despre coperta cu Elena Udrea gravidă. Cum au fost obținute fotografiile
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Dana Enache, redactorul-șef VIVA!, face dezvăluri despre coperta cu Elena Udrea gravidă. Cum au fost obținute fotografiile

VIDEO/ Dana Enache, redactorul-șef VIVA!, face dezvăluri despre coperta cu Elena Udrea gravidă. Cum au fost obținute fotografiile

Coperta revista VIVA! din luna septembrie a strânit un val de controverse în rândul internauţilor. Elena Udrea apare pentru prima dată fotografiată gravidă. 

Dana Enache, redactorul-şef VIVA, răspunde tuturor întrebărilor legate de această fotografie controversată cu fostul ministrul al Turismului, condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în Dosarul Gala Bute. Reamintim că Elena Udrea a fugit din ţară cu câteva luni înainte de a primi sentinţa. 

„Revistele nu sunt instanţe de judecată. Asta mi-am spus încă de acum şase luni, când i-am trimis Elenei Udrea primul mail din partea VIVA! În ce direcţie au mers gândurile mele, ulterior? Revistele reprezintă epoca aşa cum e ea, iar copertele sunt fereastra către spectacolul lumii, cu tot ce are ea mai surprinzător”, aşa îşi începe Dana Enache editorialul în care anunţă coperta revistei VIVA!.

Mii de comentarii au apărut imediat pe internet. Unii acuză că a fost un pictorial plătit pentru a spăla imaginea Elenei Udrea, alţii cred că în articol au fost folosite fraze care o transformă într-o fiinţă vulnerabilă, care este obligată să trăiască în exil.

„Pictorialul cu Elena Udrea, însărcinată în luna a şaptea, a generat multe critici şi controverse şi, în primul rând, doresc să cer scuze, public, pentru folosirea inadecvată a termenului exil, pe coperta revistei. Îmi păstrez convingerea că materialul publicat de Revista VIVA! reprezintă un demers jurnalistic pe care l-ar fi demarat orice publicaţie, cu atât mai mult cu cât această copertă vine să răspundă la întrebarea pe care ne-am adresat-o toţi – indiferent de meseria pe care o avem – este sau nu Elena Udrea gravidă?„, explică Dana Enache, redactor-şef Revista VIVA!


SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile şi dovezile pe care le vâna toată lumea!

Close
Închide
  Close