Mergi direct la conținut »
Alianța 2020 USR PLUS acuză o operațiune de distrugere și vandalizare a corturilor sale electorale (VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Alianța 2020 USR PLUS acuză o operațiune de distrugere și vandalizare a corturilor sale electorale (VIDEO)

Alianța 2020 USR PLUS acuză o operațiune de distrugere și vandalizare a corturilor sale electorale (VIDEO)

Alianța 2020 USR PLUS acuză o operațiune de distrugere și vandalizare a corturilor sale electorale, care au fost tăiate într-o singură noapte.

De Dragoș Tănase,

„Nu este întâmplător ceea ce s-a întâmplat, este clar că Alianța USR PLUS deranjează celelalte partide, dar nu pe acest teren se duce jocul politic. Vom depune plângeri penale pentru a-i identifica pe cei care ne-au distrus corturile”, au scris cei de la USR PLUS, pe pagina de Facebooks a Alianței”.

Alianţa USR-PLUS a depus, recent, la Biroul Electoral Central (BEC) 500.000 de semnături, pentru alegerile europarlamentare. Cioloş: „Propunem românilor o adevărată alternativă politică”

FOTO – Facebook.com/USR Plus


Citește și:

Alianța 2020 USR PLUS nu se va regăsi la alegerile europarlamentare, a decis Biroul Electoral Central. Opoziția contestă decizia în justiție și anunță candidaturi pe liste separate

Dacian Cioloș, despre decizia BEC referitoarea la Alianța 2020 USR PLUS: „Cuiva îi e teamă de noi”. Reacția PSD: „Să înceteze să mai dea vina pe alții pentru propria lor incompetență”

Nicușor Dan, prima reacție după hotărârea Înaltei Curți: Mă bucur că a fost admisă contestaţia depusă de Alianţa USR-PLUS la decizia BEC


 

Close
Închide
  Close