Mergi direct la conținut »
Crimă ca în Miorița. Un cioban a fost omorât de alți doi: "I-am tras o bărdiță în cap!"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Crimă ca în Miorița. Un cioban a fost omorât de alți doi: "I-am tras o bărdiță în cap!"

Crimă ca în Miorița. Un cioban a fost omorât de alți doi: „I-am tras o bărdiță în cap!”

O crimă similară cu cea din cunoscuta baladă Miorița a avut loc noaptea trecută. Doi ciobani l-au omorât pe un al treilea. Criminalii au fost prinși și și-au recunoscut fapta.

Un cioban în vârstă de 56 de ani, din comuna Cârnățenii Noi, a mers la doi prieteni, tot ciobani, din Sălcuța nouă, raionul Căușeni, din Republica Moldova. Cei trei voiau să chefuiască de Sfântul Vasile, a anunțat publika.md.

Curând, aburii alcoolului i-a făcut să se încaiere. Cei doi ciobani din Sălcuța Nouă l-au bătut pe oaspetele lor cu pumnii și cu picioarele. Ca să fie siguri că l-au omorât, cei doi l-au lovit și cu o bardă în cap. Cadavrul a fost găsit de localnici într-un șant din localitate. Aceștia au anunțat poliția, iar criminalii au fost rapid identificați.

„Ce-i aici? Ați tăiat vreo oaie?”

„Eram «cinstiţi» toţi, şi l-am bătut şi l-am scos afară să se ducă. Și Mocanu a pus mâna pe bărdiţă şi i-a tras cu bărdiţa în cap. El poate se gândea că v-a trece vreo maşină şi l-a lovit ceva, el nu se gândea că o să ne reţină”, a spus unul dintre ciobanii criminali.

„Eu afară i-am tras cu bărdiţa, i-am tras o bărdiţă după cap, el m-a ajutat să îl legăm pe sanie şi l-am dus, eu l-am dus”, a spus celălalt acuzat.

Proprietarul stânei spune că dimineaţă când a venit la stână a observat mai multe urme de sânge. „Eu dimineaţă dau aici de sânge… Ce-i aici? Aţi tăiat vreo oaie? Nu, când da el îi mort..”

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”
Recomandări

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

 

Proprietarul stânii susține că între victimă şi barbatul care a aplicat lovitura cu barda exista un conflict mai vechi.

„Acela a lucrat la Tocuz, şi acesta care e mort tot a lucrat la Tocuz şi ei în timpul acela.. Când s-au întâlnit, «Aha, tu m-ai frecat pe mine, că tu aşa», şi s-a început gălăgia”, a spus Filip Ochişan, proprietarul stânii.


Cui i-a dat primarul sectorului 5 peste 13 milioane de euro pentru anveloparea blocurilor. Traseul incredibil al femeii: în 2012 făcea angajări pentru videochat, în 2019 a pus mâna pe contract printr-o firmă-fantomă!

Close
Închide
  Close