Mergi direct la conținut »
Magdalena Șerban, criminala de la metrou, mandat de arestare pentru 30 de zile
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Magdalena Șerban, criminala de la metrou, mandat de arestare pentru 30 de zile

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, mandat de arestare pentru 30 de zile

Criminala de la metrou, arestată pentru 30 de zile. Tribunalul București a admis miercuri, 13 decembrie, cererea procurorilor, care au cerut arestarea femeii supecte în cazul crimei din stația de metrou Dristor 1. Ea e cercetată pentru omor calificat și tentativă de omor.

La data de 13.12.2017, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatei Ș.M. pentru infracțiunile de omor calificat și tentativă de omor.

Totodată, inițial, s-a dispus reţinerea inculpatei pentru o perioadă de 24 de ore.

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, au rezultat următoarele:

– la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul stației de metrou Costin Georgian, inculpata Ș.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenția vădită de a o arunca în fața trenului care tocmai intra în stație;

la data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul stației de metrou Dristor 1, inculpata Ș.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe șine, în timp ce aceasta încerca să se agațe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul; urmare a acestor acțiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în stație și a decedat ca urmare a leziunilor suferite.

Miercuri 13 dece,brie, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatei pe o durată de 30 de zile, cerere care a fost aprobată.

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

Magdalena Șerban, o femeie de 36 de ani, a împins în fața metroului o tânără de 25 de ani. Victima, Alina Ionela Ciucu, a fost pândită, agresoarea a văzut că își face de lucru cu telefonul mobil, iar neatenția ei a fost speculată.

După ce a fost împinsă pe șine, victima a încercat să se salveze, dar a fost lovită cu picioarele în cap. Ea aîncercat să se urce rapid înapoi pe peron, dar, conform unor surse, criminala a împins-o înapoi cu piciorul.

Tot miercuri seara, la o zi după crimă, au apărut imagini șocante de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul în care tânăra a fost împinsă în fața metroului.

Cele două femei nu se cunoșteau, iar pe peron nu a existat niciun conflict între ele. Acum, toată lumea se întreabă, pe bună dreptate: de ce ai împinge pe cineva necunoscut, care nu ți-a făcut niciun rău, în fața metroului?

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?
Recomandări

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?

 

Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou arată faptul că a decedat din cauza leziunilor craniene și faciale puternice/.

Între timp, trupul Alinei, tânăra aruncată în fața metroului, a fost ridicat de rude de la IML.

Iată și prima declarație a mecanicului care a lovit-o pe tânăra împinsă de criminala de la metrou. “Este cel mai urât moment”.

Cu câteva ore înaintea acestei fapte oribile, femeia cu instinct criminal mai încercase, însă fără succes, să împingă o altă femeie pe șinele metroului în stația de metrou Costin Georgian.

Cine este tânăra ucisă la metrou la Dristor 1 și cu ce se ocupa. Astăzi am aflat, printre altele, că era membru PMP (Partidul Mișcarea Populară) – sector 3

Așadar, ca o concluzie, în București… metroul este cel mai eficient mijloc de transport și, până azi, a fost considerat și cel mai sigur.

Dar crima oribilă care a avut loc în stația de metrou Dristor 1, în seara de marți, 12 decembrie, cu doar câteva minute înainte de ora 20.00, a băgat însă spaima în cei care merg zilnic cu metroul. Atenție, iată ce trebuie să faci pentru a supravieţui, dacă ai căzut între șinele de la metrou!


CITEȘTE ȘI… VIDEO/ Ce spun vecinii despre criminala de la metrou

De ce ar fi comis criminala de la metrou fapta. Ipotezele luate în calcul de anchetatori


 

Close
Închide
  Close