Mergi direct la conținut »
Trupul Alinei, tânăra aruncată în fața metroului, a fost ridicat de rude de la IML. Mama nu a putut completa actele
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trupul Alinei, tânăra aruncată în fața metroului, a fost ridicat de rude de la IML. Mama nu a putut completa actele

Trupul Alinei, tânăra aruncată în fața metroului, a fost ridicat de rude de la IML. Mama nu a putut completa actele

Rudele Alinei Ionela Ciucu, tânăra ce a pierit pe șinele de metrou după ce a fost împinsă în fața trenului de Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, au ridicat în urmă cu puțin timp trupul tinerei de la IML.

De Cristian Burcioiu, Remus Vlad,

Cei care au cunoscut-o pe fata venită să-și facă un rost în Capitală au numai cuvinte de laudă la adresa ei. Rudele venite să-i ridice trupul sfârtecat de șarpele metalic au plâns mai tot timpul în curtea Institutului de Medicină Legală ”Mina Minovici” și nu au găsit puterea să stea de vorbă cu reprezentanții mass-media.

Mama nu a putut completa actele la IML

Înăuntru, la Registratură, mama Alinei abia se putea ține pe picioare. Femeia nu a fost în stare să completeze actele necesare pentru a putea ridica trupul copilei sale, astfel că hârtiile au fost completate de celelalte rude, iar mama doar a semnat. La un moment dat, unuia dintre bărbații aflați în grupul de rude i s-a făcut rău și a fost la un pas de leșin. A primit rapid un pahar cu apă și apoi a fost așezat pe una dintre băncile din curtea interioară de la IML, aflată la doi pași de locul pe unde trupul neînsuflețit al Alinei a fost dat familiei.

Alina va fi înmormântată în satul natal Lișteava

Pe poarta IML-ului a ieșit mai întâi mașina mortuară înmatriculată în Dolj în care a fost pus sicriul alb cu trupul Alinei, după care rudele fetei – care formau un mic cortegiu, au plecat încet, plângând, înspre autoturismele cu care veniseră din localitatea natală. Cel mai probabil Alina va fi îngropată în satul doljean Lișteava.

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

Alina Ionela Ciucu plecase cu câțiva ani în urmă din satul Lișteava, comuna Ostroveni, la facultate în București. Oamenii din sat povestesc că fata a fost crescută de niște vecini întrucât mama sa este foarte bolnavă.

După terminarea studiilor, Alina Ciucu s-a angajat în București, într-un restaurant, iar aseară, când s-a petrecut tragedia din stația de metrou Dristor 1, se întorcea de la serviciu și urma să se ducă acasă, unde o aștepta iubitul ei.

Foto: Cristian Burcioiu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Ce spun vecinii despre criminala de la metrou

Cea mai dragă mașină a Regelui Mihai. Părăsită într-o parcare din Drumul Taberei, a ajuns prin Grecia și e evaluată la un milion de dolari

Close
Închide
  Close