MENIU CAUTĂ
07 Noi. 2017 17:26

Cum arată clădirile-mamut scoase la vânzare în București? Cea mai mare are 100 de camere

Distribuie

Mai multe proprietăți cu adevărat impresionante sunt disponibile pe piața imobiliară din Capitală. Este vorba despre clădiri-mamut cu istorie și prețuri pe măsura dimensiunilor impresionante de care dispun.

Cele mai mari două clădiri din București scoase la vânzare în această perioadă de către proprietari sunt un fost sanatoriu și un palat care a fost deținut în trecut de familia Cantacuzino.

Ambele au o suprafață utilă de 2.500 de mp, echivalentul a circa 130 de apartamente cu 2 camere (la o suprafață medie per apartament de 52 de mp).

Clădirea fostului sanatoriu Prof. Dr. Dimitrie Gerota, aflată în zona Foișorului de Foc și scoasă la vânzare pentru suma de 2 milioane de euro, este și cea mai mare ca număr de camere disponibilă în București – având în total 100 de camere.

Galerie foto AICI – imagini cu fostul sanatoriu din București scos la vânzare

Fostul sanatoriu, construit în  1907, se află pe un teren de aproape 2.500 de mp. Instituția a fost naționalizată în 1948 și și-a schimbat denumirea în Spitalul Militar MI Dr. Victor Babeș.

Sanatoriu de vânzare în București

În prezent, Spitalul de Urgență al MAI s-a separat de vechea clădire.

Tot o suprafață utilă de 2.500 de mp are și Palatul Cantacuzino aflat în apropiere de Calea Victoriei. Acesta cuprinde 40 de camere și este amplasat pe un teren de 2.220 de mp.

Palatul Cantacuzino din București

Vila construită la sfârșitul secolului 19 de familia Chrissoveloni a fost vândută ulterior familiei Cantacuzino, iar acum poate fi cumpărată cu 3,5 milioane de euro.

Cea mai scumpă vilă din București are și ea o suprafață impresionantă, de 2.025 de mp. Aceasta se află în Centrul Vechi al Capitalei și este, de fapt, un fost hotel cu 38 de camere pentru care se caută un nou proprietar.

Cea mai scumpă casă din București

Imobilul din 1937 este amplasat pe un teren de aproape 1.230 de mp.

Citește mai multe despre cladire și vila pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii