MENIU CAUTĂ

Dacian Cioloş depune în două săptămâni dosarul pentru partidul său. Ce se întâmplă cu Platforma România 100

Distribuie

Dacian Cioloş depune în două săptămâni dosarul pentru partidul său. Fostul premier al României a anunțat, miercuri, că în cel mult două săptămâni se va depune dosarul de înscriere a unui partid politic, care va participa la alegerile europarlamentare. În ceea ce privește Platforma România 100, aceasta va rămâne o mișcare civică. 

”Am început cu Platforma România 100 ca o mişcare civică, vom continua cu o mişcare politică. În următoarele zile, o săptămână, maximum două vom depune dosarul de înscriere a unui viitor partid care îşi propune să ducă energia asta şi în mediul politic. Lucrurile vor rămâne mai departe legate, platforma va rămâne mişcare civică şi va avea rolul de a prelua energia din platformă şi să o structureze într-un proiect politic care trebuie să fie serios şi credibil”, a spus Cioloş, la Cluj, potrivit Mediafax.

Dacian Cioloș a mai spus că îşi doreşte un proiect în care reprezentanţii Platformei România 100 să acţioneze împreună astfel încât să nu le mai fie ruşine că fac politică. La programul viitorul partid se lucrează de un an, a mai precizat fostul premier al României.

Dacian Cioloș a fost curtat în luna decembrie de USR, printr-o scrisoare semnată de mai mulți membri ai partidului. Însă fostul premier anunțase deja cu circa două săptămâni înainte că își va face un partid politic desprins din Platforma România 100.

Fostul premier Dacian Cioloș anunța, în data de 10 mai 2017, pe Facebook, lansarea Platformei România 100, despre care spune că este ”o mișcare cetățenească, dinamică, deschisă, un proiect pe termen lung, care va aduna și pune în valoare energiile pozitive ale țării”.


Televiziunea Infoline, un proiect al Radiocom, a provocat o gaură de 1,5 milioane de lei fără să emită

Citește mai multe despre dacian ciolos și Platforma România 100 pe Libertatea.

Comentarii