Mergi direct la conținut »
Mai mulți lideri USR i-au scris lui Dacian Cioloș: ”Vino în USR și hai să lucrăm împreună!  Timpul nu mai are răbdare!”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Mai mulți lideri USR i-au scris lui Dacian Cioloș: ”Vino în USR și hai să lucrăm împreună! Timpul nu mai are răbdare!”

Mai mulți lideri USR i-au scris lui Dacian Cioloș: ”Vino în USR și hai să lucrăm împreună! Timpul nu mai are răbdare!”

Mai mulți lideri USR, printre care câțiva parlamentari, precum Mihai Goțiu, Stelian Ion, Silviu Dehelea, Lucian Stanciu-Viziteu i-au scris lui Dacian Cioloș, ”Vino în USR și hai să lucrăm împreună!  Timpul nu mai are răbdare!”, i-au transmis aceștia fostului premier, dând semnalul unei posibile fuziuni a platformei România 100 cu Uniunea Salvați România.

De Valentina Postelnicu,

Dragă Dacian,

În primul rând îți mulțumim pentru anul 2016, singurul când România a fost condusă de un Guvern care ne-a reprezentat și în care am avut încredere. Vrem ca un astfel de Guvern să fie o regulă în România și nu doar o excepție.  Am fi vrut să petrecem aceste sărbători în liniște și bucurie și să-ți scriem doar pentru a-ți ura cele bune. Însă justiția tocmai ce a fost schilodită de PSD. Așa că am ales să îți scriem aceste rânduri și să spunem lucrurilor pe nume, fără ocolișuri, așa cum le stă bine oamenilor care au încredere unul în celălalt”, scriu cei de la USR, în scrisoarea deschisă.

Ei îi fac lui Dacian Cioloș invitația de a intra în USR.

Dacian, vino în USR și hai să lucrăm împreună! Am înțeles prudența de până acum și ți-am respectat opțiunea. Dar timpul nu mai are răbdare. România este pusă în genunchi și nu este acum momentul de calcule și strategii politice. Acum trebuie să fim uniți. Să acționăm împreună și să dăm oamenilor speranță. USR și Platforma 100 au același scop și aceleași valori. Ce beneficiu este în a avea două partide mai mici în locul unuia mai mare? Câștigă România ceva din această împărțire artificială? Locul tuturor, și al tău, și al colegilor tăi, și al nostru este sub aceeași acoperiș. Iar acoperișul care deja există se numește USR. Hai să folosim ceea avem și hai să ne ocupăm de ceea ce contează. Cu tine, cu Vlad, cu Dragoș și cu toți ceilalți colegi ai tai de buna credinta chiar putem face lucruri mari.  Știi deja că actuala conducere a partidului a candidat cu mandatul de a te invita în USR. Credem că exact același mandat îl va da și Comitetul Politic al USR, dacă va fi nevoie. Toti vrem de la tine o decizie. Acum. Cât încă nu e prea târziu. Știm că vei lua în considerare această scrisoare și că te vei gândi bine la ce e de făcut”, i-au transmis cei 16 semnatari ai scrisorii deschide, postată pe pagina de Facebook a fiecăruia.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Gestul făcut de misterioasa ”fată din cort”, după ce a fost găsită de polițiștii din Brașov. VIDEO
Recomandări

Gestul făcut de misterioasa ”fată din cort”, după ce a fost găsită de polițiștii din Brașov. VIDEO

Scrisoarea este semnată de: Cristian Ghica, Cristian Seidler, Lavinia Cosma, Ramona Dinu, Silviu Dehelean, Stelian Ion, George Dirca, Lucian Stanciu-Viziteu, Bogdan Rodeanu, Mihai Gotiu, Dan Lungu, Daniel Popescu, Mihai Botez, Dan Rădulescu și Sergiu Vlad.

Dacian Cioloș își face partid politic. Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, recent,  în cadrul unei întâlniri a comunității Platforma România 100, că din această structură se va desprinde un partid ce urmează a fi prezentat în lunile următoare și care nu va acționa împotriva celor cu „același ADN”, fiind deschis colaborării cu cei cu care împărtășește valori comune.

Citește și: Ambasadele UE trag un semnal de alarmă, după adoptarea legilor Justiției: Riscă să pună în pericol progresele României

Close
Închide
  Close