Mergi direct la conținut »
Dan Barna, după ce a votat la europarlamentare şi la referendum: "Cu cât suntem mai mulţi, cu atât România va fi recunoscută"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dan Barna, după ce a votat la europarlamentare şi la referendum: "Cu cât suntem mai mulţi, cu atât România va fi recunoscută"

Dan Barna, după ce a votat la europarlamentare şi la referendum: „Cu cât suntem mai mulţi, cu atât România va fi recunoscută”

Dan Barna, liderul USR, a votat, duminică, la alegerile europarlamentare şi la referendumul pe Justiţie, în Sibiu. El a venit la secţia de votare alături de candidatul Alianţei USR-PLUS Nicu Ştefănuţă.

De Valentina Postelnicu,

„Am votat pentru competenţă şi onestitate în Europa, este momentul ca românii să îşi exprime opţiunea. Veniţi la vot, cu cât suntem mai mulţi, cu atât România va fi recunoscută. Haideţi la vot, avem mare încredere în România”, a spus liderul Uniunii Salvaţi România.

Barna a mai spus că „este un mesaj foarte bun” că românii din Diaspora merg la vot.

„Legat de Diaspora, am văzut deja fotografiile, am văzut imaginile de la Munchen cu acea coadă pe sute de metri, pe mai multe rânduri. Este un mesaj foarte bun din punctul meu de vedere, pentru că arată că românii, oriunde se află în acest moment, îşi asumă decizia pentru viitorul ţării noastre. (…) Faptul că românii din Diaspora merg la vot, faptul că românii din Diaspora sună acasă şi îşi trimit rudele la vot arată că începe să ne pese”, a spus liderul USR.

Şi la secţia unde a votat Dan Barna, în Sibiu, alegătorii stăteau la coadă să voteze.


Citește și:

Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

VIDEO | Cum se votează la alegerile europarlamentare şi la referendum

Referendum 2019 pentru justiție. Unde poți vota și care sunt procedurile pentru votul din 26 mai

Corespondențe pentru Libertatea din mai multe țări unde votează români: Spania, Franța, Estonia, Finlanda și Suedia! Cum explică românii de afară dorința lor de a vota

Alegeri europarlamentare 2019. De ce contează Parlamentul European. Cinci decizii ale eurodeputaţilor care au schimbat viața oamenilor din UE

Close
Închide
  Close