De Andreea Radu,

„În 48 de ore s-au dat 15 apeluri, dar primele 10 din acestea au fost făcute în 36 de ore, de sâmbătă dimineață, ora 9:21, până duminică la ora 18:24. Am întrebat și noi STS de ce nu a reperat situația de urgență și a zis că nu intră în atribuțiile lui, ci am aflat că după lege, ISU trebuia să se sesizeze că e urgență”, a transmis reporterul Libertatea.

„Timișorenii sunt dezamăgiți, speriați și compară tragedia de aici cu cea de la Colectiv”, a mai spus Daniel Stanciu.

Doi copii, unul de 3 ani și altul de zece zile, și mama acestuia din urmă, în vârstă de 29 de ani, au murit după o deratizare, în Timișoara, făcută în blocul în care locuiau. Peste 30 de persoane din același imobil au ajuns la spital.

Procurorii l-au reținut, marți dimineața, pe patronul firmei care a efectuat deratizările în două blocuri din Timișoara, relatează PressAlert. Bărbatul este acuzat de vătămare corporală, ucidere din culpă și trafic de produse sau substanțe toxice.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș au confirmat că substanța folosită la deratizarea din Timișoara este fosfura de aluminiu.

Citeşte şi:

Primele concluzii în cazul tragediei de la Timișoara. Insecticidul care a ucis trei oameni se numește „Delicia – Gastoxin”!

Patronul firmei de deratizare din Timișoara a fost arestat preventiv. Sorin Buță e acuzat de ucidere din culpă și trafic de substanțe toxice

Bilanțul victimelor dezinsecției de la Timișoara: 45 de locatari, dintre care 32 copii, sunt internați. Zeci de oameni au fost evacuați

O prezentatoare TV implicată într-un accident rutier violent în Pitești. Cine e tatăl ei
GSP.RO

O prezentatoare TV implicată într-un accident rutier violent în Pitești. Cine e tatăl ei

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă