Mergi direct la conținut »
De ce au apărut viermi la Spitalul de Pediatrie Galați. Explicația DSP
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > De ce au apărut viermi la Spitalul de Pediatrie Galați. Explicația DSP

De ce au apărut viermi la Spitalul de Pediatrie Galați. Explicația DSP

Direcția de Sănătate Publică a explicat de ce au apărut viermi la Spitalul de Pediatrie Galați. Nevertebratele puteau să apară și din cauza umezelii din grupul sanitar, motiv pentru care inspectorii DSP nu au aplicat nicio sancțiune unității medicale.

Reprezentanții DSP Galați susțin că reprezentanții Spitalului de Pediatrie din Galați nu au nicio vină pentru că au apărut viermi și că ultima dezinsecție în unitatea medicală a fost realizată pe 8 martie, notează digi24.ro.

Viermii ar fi putut apărea din cauza umidității excesive din grupul sanitar în care au fost filmați, dar și din cauza sistemului de ventilație ineficient.

DSP Galați nu a aplicat amenzi, și a făcut doar recomandări. Inspectorii au cerut o ventilare corespunzătoare prin modificarea sistemului de poziţionare a cădiţelor pentru duş în așa fel încât să se permită curățarea, dezinfecția și dezinsecția.

În urmă cu câteva zile, părinții unui copil internat au filmat viermi în baia unuia dintre saloanele Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan” din Galați. Tatăl a fost cel care a publicat imaginile revoltătoare pe Internet.


Citește și EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Close
Închide
  Close