De Dragoș Tănase,

Anunțul vine într-o perioadă în care se înregistrează puternice tensiuni în Orientul Mijlociu.

„Îi mulţumesc lui Pat (Patrick) pentru excelenta sa muncă şi îl voi numi pe secretarul armatei, Mark Esper, drept nou ministru interimar al apărării”, a notat Donald Trump pe contul său de Twitter.

Potrivit cotidianului USA Today, Biroul Federal de Investigaţii (FBI) anchetează, în cadrul procesului de confirmare, asupra acuzaţiilor de violenţă conjugală care datează din 2010 la adresa lui Shahanan, astăzi divorţat.

„Ministrul interimar al apărării Patrick Shanahan, care a făcut o muncă minunată, a decis să renunţe la procesul de confirmare (ca ministru deplin) pentru a consacra mai mult timp familiei sale”, a adăugat Trump.

Fost numărul doi al Departamentului Apărării, Patrick Shanahan, 56 de ani, a fost numit ministru interimar după demisia neaşteptată a lui Jim Mattis la sfârşitul lui decembrie 2018, pe fondul profundelor dezacorduri cu Donald Trump, în special privind retragerea trupelor americane din Siria.

Prin urmare, de la începutul anului, Pentagonul nu a fost condus de un ministru confirmat de Senat, precizează Agerpres.

Recent, Donald Trump a anunţat și plecarea purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders.

FOTO: EPA


Citește și:
Donald Trump acuză cotidianul The New York Times de act de trădare pentru un articol despre intensificarea atacurilor cibernetice ale SUA asupra Rusiei

Donald Trump a făcut o nouă gafă memorabilă: l-a numit pe Charles „Prințul Balenelor”!

Cum au ajuns imigranții români unul dintre motivele pentru care Trump insistă să construiască zidul dintre Mexic și SUA! Povestea incredibilă a băiețelului de romi, cel mai mic imigrant despărțit de părinții săi


După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite