MENIU CAUTĂ

Donald Trump, primul mesaj despre atacul armat din Las Vegas

Distribuie

Donald Trump a avut prima reacție în urma atacului armat din Las Vegas, cel mai sângeros din istoria Statelor Unite. Cel puțin 50 de persoane au fost ucise și peste 200 au fost rănite, după ce un bărbat în vârstă de 64 de ani a deschis focul.

Președintele Statelor Unite a transmis un mesaj pe rețeaua de socializare Twitter, în urma atacului armat soldat cu cel puțin 50 de morți.

„(Transmit) sincerele mele condoleanţe şi gânduri victimelor şi familiilor teribilului atac armat de la Las Vegas. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a scris liderul de la Casa Albă, pe rețeaua de socializare.

Totodată, purtătorul de cuvânt a Casei Albe a afirmat că președintele a fost informat despre „tragedia oribilă din Las Vegas”. Sarah Huckabee Sanders a afirmat că „situația este monitorizată îndeaproape”. „Toți cei afectați se află în gândurile și rugăciunile noastre”, a mai declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe.

Cel puțin 50 de oameni au murit și peste 200 au fost răniți în urma atacului armat care a avut loc la un festival de muzică din Las Vegas. Autorul atacului, care a fost împușcat mortal, a fost identificat drept un bărbat în vârstă de 64 de ani, rezident al orașului american. Motivul pentru care acesta a deschis focul asupra mulțimii este încă necunoscut.


Citește și:

Citește mai multe despre Donald Trump și Las Vegas pe Libertatea.

Comentarii