MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2018 14:07

Dosarul poliţistului pedofil a fost preluat de Parchetul General. Eugen Stan e arestat pentru 30 de zile

Distribuie

Dosarul poliţistului pedofil, preluat de Parchetul General. Parchetul General a preluat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti ancheta în dosarul în care poliţistul Eugen Stan este acuzat că a agresat sexual doi copii. 

Motivul constă în celeritatea anchetei și complexitatea cauzei, fiind vorba de numeroase potențiale acte materiale.

Judecătoria Sectorului 6 a dispus marţi, 9 ianuarie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Stan, acuzat că ar fi agresat sexual doi copii într-un bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Surse din cadrul anchetei, citate de Observator TV, au dezvăluit că bărbatul a încercat să explice comportamentul său sexual şi a susţinut că nu mai simţea plăcere când vedea femei, dar când vedea copii avea o satisfacţie enormă.

Tatăl copiilor agresați în lift de polițistul pedofil a făcut primele declarații cu privire la acest incident. Fetița nu a vrut să spună nimic, băiatul e speriat', a spus el, printre altele.

Între timp, s-au luat măsuri speciale pentru polițistul pedofil. Este ținut într-o „cameră de protecție' în Arestul Central.

Chiar el a cerut protecție în arest, în condițiile în care a primit numeroase amenințări odată cu scoaterea la suprafață a comportamentului de viață deviant pe care îl avea deja de câțiva ani. Iată și primele declarații ale polițistului acuzat de pedofilie.

Eugen Stan, polițistul acuzat de pedofilie, a mai agresat sexual o fetiță în 2009. Victima agresiunii: „Am încercat să uit, dar îmi amintesc toate detaliile'.

Vineri dimineață, pe 5 ianuarie, în jurul oreo 10.00, agentul Eugen Stan e acuzat că a urmărit doi copii în cartierul Drumul Taberei, pe care i-a urmărit într-o scară de bloc. Camerele de supraveghere au surprins în imagini momentul în care agentul i-a sărutat și i-a mângâiat pe cei doi copii de 5, respectiv 9 ani.

Ajunși acasă, copiii le-au povestit părinților despre grovăzie. Oamenii au verificat imaginile de supraveghere din lift și, astfel, au descoperit că cei doi minori au fost abuzați.

Luni seara, polițistul Eugen Stan a fost reținut.

În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut fapta, dar și o altă agresiune comisă în 2012 asupra unei fetițe, tot în Sectorul 6 al Capitalei.


CITEȘTE ȘI… REPORTAJ/Cum a cinstit un ploieștean memoria nevestei care-l înșela. I-a ridicat cel mai original monument: 'Astfel este viața'/VIDEO

EXCLUSIV/Andreea Popescu, de la viața de dansatoare la 'credința cea dreaptă și mântuitoare'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii