În urma verificărilor din dosar, procurorii de caz au constatat că faptele nu sunt de competența acestui Parchet și au trimis dosarul procurorilor anticorupție.

„La data de 24.04.2019, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București a dispus declinarea cauzei nr. 2650/P/2019 către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție, întrucât, în cursul cercetărilor, au fost relevate împrejurări din care a rezultat faptul că această din urmă unitate de parchet este competentă să efectueze urmărirea penală”, a răspuns purtătorul de cuvânt Floriana Miroiu, la solicitarea transmisă de ziarul Libertatea.

Floriana Miroiu a precizat că alte informații despre această cauză pot fi date doar de Direcția Națională Anticorupție, în măsura în care acestea nu influențează ancheta penală.

Autoritățile l-au identificat miercuri pe cel care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan. Acesta este Bărbulescu George Adrian, angajat la Academia de Poliție în anul 2018, imediat după absolvire.

Pe site-ul Academiei de Poliție, Gheorghe-Adrian Bărbulescu apare pe lista celor admiși în 2018 la programul de studii universitare de masterat „Comunicare socială proactivă a Poliției”.


Citește și:

Reacția lui Carmen Dan în cazul ofițerului de la Academia de Poliție care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan

EXCLUSIV/ Prima reacție a Academiei de Poliție în cazul ofițerului care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan

Emilia Șercan a fost amenințată cu moartea de un angajat al Academiei de Poliție! Percheziții la locuința ofițerului

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali
GSP.RO

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Horoscop 15 octombrie 2019. Capricornii fac un pas important pe plan profesional
HOROSCOP

Horoscop 15 octombrie 2019. Capricornii fac un pas important pe plan profesional