Mergi direct la conținut »
Două trenuri s-au ciocnit frontal, într-un oraș din Cehia. 21 de oameni au fost răniţi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Două trenuri s-au ciocnit frontal, într-un oraș din Cehia. 21 de oameni au fost răniţi

Două trenuri de pasageri au intrat în coliziune frontală, în această dimineață, la Brno, în sudul Cehiei, a anunţat Poliţia locală, care a precizat că 21 de oameni au fost răniţi în urma impactului. Niciunul dintre victime nu se află în stare critică, dar jumătate dintre ei au fost internaţi pentru îngrijiri medicale suplimentare.

De Dragoș Tănase,

„21 de persoane au fost tratate pe teren pentru leziuni minore până la medii. Oamenii au suferit în principal zgârieturi, fracturi minore, vânătăi și contuzii „, a explicat purtătoarea de cuvânt a Michaela Bothová din serviciile medicale de urgență din Moravia de Sud, citată de brnodaily.cz.

Coliziunea a avut loc în apropiere de gara centrală din Brno, într-o zonă unde au loc lucrări majore de reconstrucţie.

Poliţia a lansat o anchetă pentru a stabili dacă ciocnirea a fost consecinţa unei probleme tehnice sau a unei erori umane.

Potrivit televiziunii naționale cehe, care citează Inspectoratul Feroviar, trenurile cel mai probabil s-au ciocnit deoarece unul dintre mecanici a comis greșeala de a pleca mai devreme din gară.

La începutul lunii februarie, un grav accident feroviar a avut loc și în Barcelona! Atunci, s-au înregistrat un mort și peste 100 de răniți, tot după ce două trenuri s-au ciocnit frontal.

FOTO – brnodaily.cz


Citește și… Un copil de 2 ani nesupravegheat de părinți a murit după ce a fost lovit de tren în gara din Sinaia!


 

Close
Închide
  Close