Mergi direct la conținut »
UPDATE/ Accident feroviar în Barcelona! Un mort și peste 100 de răniți după ce două trenuri s-au ciocnit frontal
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > UPDATE/ Accident feroviar în Barcelona! Un mort și peste 100 de răniți după ce două trenuri s-au ciocnit frontal

UPDATE/ Accident feroviar în Barcelona! Un mort și peste 100 de răniți după ce două trenuri s-au ciocnit frontal

O femeie a murit și cel puțin 100 au fost rănite după ce două trenuri s-au ciocnit, vineri, la circa cincizeci de kilometri de Barcelona.

Accidentul feroviar a avut loc între San Vicente de Castellet şi Manresa. Unul din trenuri se îndrepta spre Barcelona, iar celălalt mergea spre Manresa.

Din cele peste 100 de persoane rănite, trei sunt în stare foarte gravă, alți 16 au suferit răni mai puțin grave, iar alți 76 au suferit răni ușoare. De asemenea, alți 100 de pasageri au scăpat fără nicio rană din accidentul feroviar.

Cel puţin opt ambulanţe au fost mobilizate şi numărul de urgenţă a primit circa douăzeci de apeluri care alertează în legătură cu accidentul survenit pe o linie regională la circa 50 km nord-vest de Barcelona, precizează autorităţile.

Serviciile de urgență spun că accidentul a fost anunțat întâi de un pasager, la ora locală 18:20.

Foto: Twitter


Citește și:

VIDEO/ Problemele persoanelor cu dizabilități, pasate de la guvern la primării. Mămica unui copil cu tetrapareză spastică: „Lupt pentru drepturile lui, ca om, iar politicienii șterg cu el pe jos!”

 

Close
Închide
  Close