Mergi direct la conținut »
Dragnea răspunde zvonurilor despre căsătorie: ”De mult timp am văzut că fiecare vrea să fie nașul meu” (VIDEO)
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea răspunde zvonurilor despre căsătorie: ”De mult timp am văzut că fiecare vrea să fie nașul meu” (VIDEO)

Dragnea răspunde zvonurilor despre căsătorie: ”De mult timp am văzut că fiecare vrea să fie nașul meu” (VIDEO)

Dragnea răspunde zvonurilor despre căsătorie: ”De mult timp am văzut că fiecare vrea să fie nașul meu”, a răspuns în glumă, liderul PSD, după  prima ședință a conducerii partidului. Premierul Viorica Dăncilă afirma, duminică seara, că ar accepta să fie nașa de cununie a lui Dragnea, în cazul unei căsătorii cu Irina Alexandra Tănase.

De Valentina Postelnicu,

”Știti ceva? De mult timp am văzut că fiecare vrea să fie nașul meu”, a spus Dragnea, despre declarațiile liderilor PSD privind cununia sa.

Întrebat dacă se  căsătorește anul acesta, Liviu Dragnea a răspuns: ”ste ceva foarte plăcut și despre care vor vorbi cu mult drag când va fi cazul”.

Noua conducere a PSD, validată la Congresul din 10 martie de la Sala Palatului s-a reunit luni în primul Biroul Permanent Naţional, la sediu central al PSD.

Președintele PSD le-a transmis primele directive colegilor din partid: Să comunice mai aplicat și să spună lucruri dar și să nu mai existe ”situaţii în partid când colegi din conducere considerau că poziţiile pe care le-au ocupat în urma unor alegeri au însemnat de fapt nişte oportunităţi pentru proiecte personale de imagine în dauna partidului”.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost alături de liderul social-democrat la Congresul Extraordinar al PSD. Irina Alexandra este mai tânără cu 30 de ani decât Dragnea, pe care l-a însoțit pe parcursul evenientului care a avut loc sâmbătă, la Sala Palatului din Capitală.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că ar accepta să fie nașa lui Dragnea: Mi se pare un gest de normalitate, a spus premierul, duminică, la Antena 3, ea precizând că este un gest de nomalitate faptul că iubita lui Liviu Dragnea a venit la Congresul Extraordinar al PSD.

Citește și: REPORTAJ/Cum își dădeau românii “check-in” și “like” acum 100 de ani: “Salutări și gurițe”. “Sunt tot supărată cum mă știți”-VIDEO

Close
Închide
  Close