Mergi direct la conținut »
Ducele de Edinburgh va participa la nunta prințului Harry cu Meghan Markle
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ducele de Edinburgh va participa la nunta prințului Harry cu Meghan Markle

Ducele de Edinburgh va participa la nunta prințului Harry cu Meghan Markle

Palatul Buckingham a anunțat că prinţul Philip va participa la nunta nepotului nepotului său Harry cu Meghan Markle. Prezența ducelui de Edinburgh la marele eveniment era incertă.

Soţul Reginei Marii Britanii, prinţul Philip, 96 de ani, va fi prezent la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, a confirmat Palatul Buckingham.

Nu se știa dacă ducele de Edinburtg va putea participa la nunta prințului Harry. Luna trecută prințul Philip a fost internat la spitalul King Edward VII din Marylebone, acolo unde a fost supus unei operații pe șold.

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a declarat pentru site-ul TMZ că va fi operat pe inimă, după atacul de cord suferi săptămâna trecută. El nu va participa la nunta fiicei sale, iar actrița urmează să fie condusă la altar de prințul Charles.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători la 19 mai la capela St. George a Castelului Windsor. Cei doi vor locui într-o vilă pe domeniul Palatului Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia sa şi cei trei copii ai lor.


CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)


”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.

Close
Închide
  Close