Mergi direct la conținut »
Prințul Charles o va conduce pe Meghan Markle la altar

Prințul Charles este cel care o va conduce la altar, sâmbătă, pe Meghan Markle, la nunta cu prințul Harry. Anunțul a fost făcut de Palatul Kensington, potrivit CNN.


Libertatea.ro va transmite sâmbătă, în timpul nunții dintre Prințul Harry și Meghan Markle, cele mai importante momente de la evenimentul anului în Marea Britanie. Andreea Archip, trimisul special al Libertatea în Londra, vă va oferi toate detaliile despre nunta regală, dar și cum petrece poporul englez. 


”Domnișoara Meghan Markle l-a rugat pe Prințul Charles să o acompanieze până la altar la Capela St. Geroge, în ziua nunții ei. Prințul de Wales este încântat să o primească pe Domnișoara Markle în Familia Regală în acest mod”, a spus Palatul Kensington într-un comunicat de presă.

Vestea vine la doar o zi după ce Meghan Markle a confirmat că tatăl ei nu va putea participa la nuntă din cauza sănătății sale precare. Reamintim că Thomas Markle a suferit un atac de cord și, recent, a fost supus unei intervenții chirurgicale.

”Din nefericire, tatăl meu nu va participa la nuntă. Mi-a păsat întotdeauna de tatăl meu și sper că el va primit spațiul necesar pentru a se concentra pe sănătatea sa”, a declarat Meghan Markle într-un comunicat publicat joi.

Prințul Charles, tatăl Prințului Harry, a mai dus-o la altar, în 2016, pe Alexandra Knatchbull, fina Prințesei Diana.


”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.


CITEȘTE ȘI: SURSE/ Strategia “Reacție rapidă la plângerea penală la adresa premierului Dăncilă”. Punctajul PSD, copy paste în comunicatele de presă. “La ce au de gând să dea foc acum?”


 

Close
Închide
  Close