De Petre Dobrescu,

Ducii aveau un plan foarte bine pus la punct de a face bani, după ruptura de monarhia britanică, anunțată în ianuarie. Ei înregistraseră marca Sussex Royal și urmau să se folosească de ea atât în scop caritabil, cât și pentru a câștiga veniturile necesare familiei.

Regina le-a retras însă dreptul de a mai folosi titulatura “regal”, după ce a anunțat că și cea monarhică de “alteță” le este retrasă.

Vom renunța la marca Sussex Royal, cererile înaintate pentru înregistrarea mărcii au fost deja retrase. Vom înființa o nouă organizație non-profit, care nu va conține cuvântul “regal” în titulatură, pentru că, deși nu ni s-a interzis să-l folosim în afara Regatului Unit, am decis că e corect să extindem voluntar această interdicție.

Ducii de Sussex:

Renunțarea la titulatura “royal/regal” implică inclusiv schimbarea site-ului lor și a contului de Instagram. Acestea vor căpăta un nou nume la primăvară.

Citeşte şi:

Alertă de vreme severă în toată țara. Mai multe județe, vizate de cod roșu

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | Cea mai neagră zi în Spania: 849 de morți în doar 24 de ore. Numărul de bolnavi a depășit 90.000

Rusănești, arena leilor locali! Comuna din Olt unde gunoiul năpădește până și Casa Albă, iar politicienii își dispută nunțile și cumetriile

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres