Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Emil Boc a fost surprins dând zăpada în centrul Clujului

Emil Boc a fost surprins dând zăpada în centrul Clujului

Emil Boc a fost surprins dând zăpada în centrul Clujului. Primarul orașului fusese taxat de PSD Cluj pentru modul în care au fost deszăpezite drumurile, așa că a pus mâna personal pe lopată.

Emil Boc, primarul din Cluj, a fost surprins la deszăpezit în centrul oraşului, sâmbătă la prânz.

Un clujean a postat imaiginile pe Facebook, însoțite de mesajul:

”Acum, uitându-mă afară pe geam de la lucru văd muncitori care curăță trotuarul de zăpadă în Piața Unirii, printre ei muncind greu este un om care este un exemplu de primar, Dl. Emil Boc doamnelor și domnilor! What a legend!”

La început de săptămână, primarul a fost taxat de PSD Cluj pentru modul în care au fost deszăpezite drumurile din oraş după primele ninsori, notează Ziua de Cluj. Edilul a declarat ulterior, în cadrul matinalului Realitatea FM Cluj:

„Nici eu nu sunt mulțumit de intervenția pe care au avut-o firmele de deszăpezire ieri. Dacă în partea de material antiderpant, lucrurile au fost în regulă, partea care a ținut de curățarea șoselei, de pregătire a transportului în comun și a traficului de dimineață a lăsat de dorit. O sa am un raport complet peste două zile, pentru că există GPS pe fiecare mașină, se verifică toată intervenția și dacă nu au fost efectuate conform contractului acele servicii nu vor fi decontate și se vor aplica și sancțiuni”.

Ample controverse după ce salariile din Primăria Cluj-Napoca au fost făcute publice. O femeie de serviciu poate ajunge la un salariu de bază de 2.800 de lei, o lenjereasă câștigă 3.700 de lei, în vreme city managerul este încadrat cu un venit de 11.600 de lei. După majorările aplicate în vară, primarul Emil Boc are un salariu brut de 16.313 lei.


Citește și: Klaus Iohannis se potrivește profilului pentru șefia Consiliului European, dar discuțiile sunt premature – surse Libertatea

Close
Închide
  Close