Mergi direct la conținut »
Eugen Teodorovici, despre o candidatură la şefia PSD: "Eu iau în calcul absolut orice"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Eugen Teodorovici, despre o candidatură la şefia PSD: „Eu iau în calcul absolut orice”

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici nu a respins ideea unei candidaturi la şefia PSD. Până acum, doar premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al partidului, şi-a anunşat intenţia de a candida, la Congresul din 29 iunie.

De Valentina Postelnicu,

„Staţi un pic, că discuţiile sunt în curs. Eu iau în calcul absolut orice, am spus-o de nenumărate ori în spaţiul public, cred că orice politician are această obligaţie faţă de cei pe care îi reprezintă. O să vedem discuţiile în partid, pe 29 iunie e Congres”, a spus Teodorovici, la Palatul Victoria, întrebat dacă ia în calcul să candideze la şefia PSD.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, cu majoritate, vinerea trecută, propunerea organizării unui Congres al partidului pe 29 iunie, reuniune în cadrul căreia ar urma să fie schimbat statutul şi să fie aleasă o nouă conducere.

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă a anunţat, luni, într-un interviu acordat „Marius Tucă Show”, că va candida pentru şefia partidului, la Congresul din 29 iunie.

Citeşte şi: Tudor Giurgiu a dezvăluit pentru Libertatea tema următorului său film: „Masacrul de la Fântâna Albă, din 1941, când rușii au omorât aproape 3.000 de români”

Close
Închide
  Close