Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. Bianca lui Moga vrea la muncă, dar nu la ... munca de jos. Visează emisiuni și program lejer!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

EXCLUSIV. Bianca lui Moga vrea la muncă, dar nu la … munca de jos. Visează emisiuni și program lejer!

Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, vrea să revină pe micul ecran după doi ani de pauză. Soția juratului de la „Vocea României” s-a săturat de maternitate, însă nu la modul că nu mai dorește să petreacă timp cu fiica ei, ci pentru că își dorește să revină la una dintre pasiunile ei: televiziunea.

De Denisa Macovei,

BIANCA_LAPUSTE_MARIUS_MOGA.jpg

În momentul în care a anunțat că este însărcinată, Bianca Lăpuște a renunțat la job-ul ei în televiziune, cel de reporter special în cadrul trustului PRO, și s-a dedicat sarcinii. Între timp a născut și a decis să se ocupe doar de fiica ei, Maria.

Dovadă că, timp de un an nu s-a gândit nicio clipă la propriul confort, a preferat să nu țină nicio dietă, ci să se alimenteze corespunzător pentru a o putea alăpta pe micuța ei. Când fiica ei și a lui Marius Moga a împlinit un an, Bianca a început să se gândească la revenirea pe micul ecran.

Bianca Lăpuște nu vrea să ajungă o femeie întreținută

Fosta știristă le-a spus prietenelor că, deși soțul ei îi oferă tot confortul, ea nu vrea să ajungă o femeie întreținută, mai ales că în momentul în care s-au cunoscut ea avea deja o carieră.

bianca lapuste si marius moga

Bianca Lăpuște vrea mai mult timp liber

Dat fiind faptul că fiica ei este încă un bebeluș, Bianca le-a spus prietenelor că nu poate sta prea mult timp departe de ea, așa că și-ar dori un proiect care să nu-i ocupe tot timpul. Cu alte cuvinte, soția lui Marius Moga speră să nu revină pe postul de reporter special la știri deoarece ar însemna să aibă un program plin, fără prea multe zile libere.

Bianca le-a spus prietenelor că este suficient că Marius este implicat în tot soiul de proiecte și stă destul de puțin timp acasă, așa că își dorește o emisiune care să-i ocupe doar câteva ore în cursul săptămânii, cu weekenduri libere.

Close
Închide
  Close