Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Bianca lui Moga s-a pus rău pe kilogramele în plus. Gata alăptatul, începe dieta!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

EXCLUSIV/ Bianca lui Moga s-a pus rău pe kilogramele în plus. Gata alăptatul, începe dieta!

Deși s-a rotunjit considerabil în timpul sarcinii, Bianca lui Moga a intrat la dietă abia după ce a încetat să o mai alăpteze pe cea mică. Până de curând soția lui Marius Moga declara că nu este deranjată de faptul că și-a pierdut silueta în momentul în care a rămas însărcinată, însă recent a conștientizat că trebuie să facă ceva pentru a scăpa de surplusul de kilograme.

De Denisa Macovei,

bianca a lu moga a nascut anul trecut

Bianca Lăpuște, actualmente Moga, s-a numărat printre gravidele mai puțin norocoase din punct de vedere al siluetei. Chiar dacă avea doar 22 de ani când a aflat că este însărcinată, vârsta nu i-a fost un aliat și, pe perioada sarcinii a luat destul de mult în greutate, ajungând să fie de nerecunoscut. În timp ce multe mămici se gândesc cum să-și recapete silueta într-un ritm rapid, Bianca a preferat să nu țină nicio cură de slăbire, ci să se alimenteze corespunzător pentru a-și putea alăpta micuța. Totuși, în momentul în care fiica ei, Maria, a trecut la diversificare, Bianca a luat în calcul ideea unor diete care să o ajute să slăbească. Mai mult, soția juratului de la „Vocea României” s-a apucat și de sport.

bianca a lui moga vrea sa slabeasca

Bianca lui Moga clara că nu este adepta curelor de slăbire

Dacă până de curând nu voia să audă de curele de slăbire, acum Bianca Lăpuște și-a schimbat regimul alimentar, pe care îl completează cu mult sport. Pe lângă sala de antrenamente, prietenii povestesc că Bianca merge aproape zilnic să alerge, ba chiar se înscrie și la cros-uri organizate în oraș. De curând chiar a fost să alerge la un minimaraton, având-o pe Maria cu ea, într-un marsupiu.

Close
Închide
  Close