Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. ”Da, mamă, sunt grasă”. Complexele din tinerețe au determinat-o pe Delia să-și adore kilele în plus
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV. ”Da, mamă, sunt grasă”. Complexele din tinerețe au determinat-o pe Delia să-și adore kilele în plus

EXCLUSIV. ”Da, mamă, sunt grasă”. Complexele din tinerețe au determinat-o pe Delia să-și adore kilele în plus

În timp ce mulți o critică pentru formele rubensiene, Delia țipă cât poate de tare: „Da mamă, sunt grasă” tocmai pentru că-i place extrem de mult cum arată în momentul de față. Puțini sunt cei care știu că artista a fost ani la rând complexată că este prea slabă.

De Denisa Macovei,

„da mamă”, Delia a fost slabă

În perioada N&D, la începutul carierei sale artistice, Delia avea o siluetă aproape anorexică, ceea ce o deranja destul de tare. Prietenii apropiați ai artistei știu că în perioada respectivă Delia avea o mare frustrare că nu poate pune pe ea câteva kilograme în ciuda tuturor eforturilor pe care le făcea. Mai precis, prietenii apropiați ai artistei declară că Delia mânca încontinuu, indiferent de oră, orice avea poftă, dar mai ales dulciuri, pentru a se rotunji puțin.

Rezultatele au venit ceva mai târziu, când lumea a și început să o critice pentru că este mult prea voluptoasă. Abia în momentul de față Delia este mulțumită pe deplin de felul în care arată, dovadă că, fotografiile pe care le postează pe site-urile de socializare nu sunt deloc modificate în Photoshop, ci o arată pe Delia exact așa cum este ea: cu forme.

„Da mamă”, Delia era complexată din cauza greutății

”Da, mamă, sunt gurmandă”

Delia a declarat în repetate rânduri că este gurmandă și că, indiferent de locul în care se află nu se poate abține să nu mănânce ceva. Mai mult, artista și-a făcut un renume că, la emisiunile concurs pe care le jurizează se bagă sub pupitru și mănâncă încontinuu. O parte din concurenți știu despre plăcerile nevinovate ale ei și, înainte de a-și arăta talentele, vin la ea cu daruri culinare, pentru a-i cumpăra indulgența.

Aceste atenții îi convin de minune artistei care, nu refuză niciun preparat. În plus, este destul de zgârcită cu colegii ei și încearcă să-i fenteze și să nu împartă cu ei dulciurile pe care le primește. Deși gurmandă, Delia recunoaște că nu are timp să fie bucătăreasă și că preferă să mănânce la restaurant sau la prieteni.

Close
Închide
  Close