MENIU CAUTĂ

Toată lumea zice că s-a îngrășat, dar ea nu are nicio problemă cu asta. Cum arată Delia în costum de baie

Distribuie

Deși a fost acuzată că în ultima vreme s-a îngrășat considerabil, Delia nu are nicio problemă cu acest lucru și nu ezită să își expună corpul, în toată splendoarea. Așa s-a întâmplat și în acest weekend, când artista a făcut câteva fotografii la malul mării.

Interpreta le-a dat peste nas cârcotașilor care au spus că  s-a îngrășat prea mult, făcând o sesiune foto la malul mării. Delia a postat imaginile pe contul de socializare, spre încântarea fanilor care i-au admirat trupul bine lucrat. Prietenii virtuali au reacționat imediat, unii dintre ei felicitând-o pentru felul în care arată.  „Ce bine arăți. Ai costum de baie la fel ca al Andreei Bălan „, „Ești super, chiar dacă mulți spun că te-ai îngrășat”,” Te iubim și ești cea mai tare”, a fost părerea fanilor.

13346440_1023768184384952_3699923282086528790_n

„Mâncatul ăsta vinovat a ajuns să fie una dintre cele mai mari plăceri din lumea asta. Mai mare decât sexul uneori. Uneori după sex. Dar să dea naiba dacă nu sunt frumoasă de pic așa cum sunt. Și dacă sunt grasă, atunci decretez că grasele sunt de vis. Să se știe. Toată lumea ar trebui să fie grasă. Ei bine! Da, Mamă, sunt grasă”, declara Delia în urmă cu ceva timp pentru sereniti.ro.

Comentarii